tiistai 2. syyskuuta 2014

Paksuna kotiasussa

Tällaisessa rennossa lookissa käytiin sunnuntaina kiertämässä paikalliset markkinat ja otettiin vastaan grillausvieraita kotiin. Mekko on muuten se toinen erityisesti hankkimani raskausmekko. Mukavan rento ja sopivan lämpöinen näihin alkusyksyn keleihin: vähän lyhyt, mutta menee kuitenkin näin leggareiden tai paksujen sukkisten kanssa hyvin. Vai mitäs tykkäätte :)?

2
1.2
mekko/Mamalicious, leggarit/H&M, tossut/Converse, takki/Selected Femme, huivi/Beck Söndergaard, ranteessa/Ideakoru & Nomination, korvissa/Kokoru, laukku/Mulberry

Sitaisin huivin uudelleen kaulaan kuvaa varten ja se tuli näköjään ihan hölmösti. Tukankin suin   hätäpäissäni jotenkin aivan länään. No, näillä mennään: ei kait se niin vakavaa ole ;)

paksuna_aanestys



Muuten: style:casual on mukana Kideblogien Paksuna- äänestyksessä: äänestyksen voittaja pääsee osaksi Kideblogeja. Käy äänestämässä Kideblogien fb -sivulla täällä ja peukuta, jos haluat nähdä style:casualin osana portaalia. Äänestys alkoi eilen ja jatkuu pari viikkoa, 14.9. saakka.

Kiitos äänestäsi ja kivaa alkanutta viikkoa :)! 

6 kommenttia:

  1. Ihana mekko! Näytät tosi kauniilta. :)
    Onko sun hiukset muuten kasvanut reippaasti? Vaikka on (muka) länässä, niin ne on kivat auki. Kannattaa pitää useamminkin niin (sanoo yksi, jolla on aina hiukset kiinni)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kata <3! On ne varmaan taas venähtäneet: mulla kasvaa hiukset aika nopeasti ja viimeksi leikattiin alkukesästä. Silloin meni ehkä hippasen lyhyemmäksi kuin olisin toivonut, mutta nyt ne on minusta just hyvän mittaiset. Ja olet niin oikeassa, arvaa vaan montako kertaa olen luvannut itselleni pitää hiuksia enemmän auki ;) Pitää taas yrittää ryhdistäytyä sen suhteen...

      Poista
  2. Ihana asu! Mekko on just passeli noin, ilmannleggareita tai tummia sukkiksia vois tosiaan olla vähän lyhyt! Himoitsent totamsun laukkua. Se on vaan niiiin kaunis. Pitäisköhän alkaa säästämään siihen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina :)! Joo en kyllä oikein osaisi käyttää edes ihonväristen sukkisten kanssa, näin ei ole ainakaan vilauttelun vaaraa...

      Mun mielestä klassikkolaukku on kyllä säästämisen arvoinen hankinta! Tämä mun laukkuhan on jo kuutisen vuotta vanha, todella paljon käytetty ja ilahduttaa mua edelleen joka päivä kun se on mukana. Toki käytön jäljet näkyy, mutta minusta Bayswaterin nahka ikääntyy kauniisti ja patina sopii siihen. JA se tuntuu sopivan ihan kaiken kanssa. Ja on mulle just oikean kokoinen. Ainut miinus juuri tässä laukussa on, että se painaa tyhjänäkin aika paljon. Ja tietenkin jos tietää olevansa sellainen ihminen joka kyllästyy helposti, ei välttämättä tunnu järkevältä sijoittaa näin paljon yhteen laukkuun. Mutta minä en ole kyllästynyt :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!