lauantai 28. tammikuuta 2012

Ärrinmurrin...

Onko mitään ärsyttävämpää kuin sairastuminen juuri silloin, kun olisi tiedossa kaikkea kivaa? Minä sairastan yleensä todella harvoin, mutta nyt sain jo toisen taudin alle kuukausi siitä joulun jälkeen sairastetusta flunssasta. Jouduin suureksi ärsytyksekseni ja harmikseni jättämään eilisen Finnish Catwalkin väliin ja koko eilisilta ja tämä aamu on mennyt pähkäillessä olenko riittävän terve lähtemään tänään Turkuun varpajaisiin. (Sivumennen sanoen: minusta on vain oikeus ja kohtuus, että myös äiti saa varpajaiset! Olkoonkin lapsi tässä vaiheessa jo yli puolivuotias, mutta kuitenkin.)































Hame/Jolier, Jakku/Riikasta, Toppi/ edc, Kengät/Michael Kors, Sukkahousut/Wolford, Laukku/ Genevestä, Kello/DKNY, Rannekoru/Ideakoru, Korvakorut/Seppälä

Kuvat on torstailta, kun sovittelin viikonlopulle suunnittelemiani vaatteita. Olin aivan kahden vaiheilla, mutta koska en ole nähnyt tyttöjä niiiin pitkään aikaan, päätin kaikesta huolimatta lähteä ja kuulostella olotilaani illan mittaan: hyppään junaan ja takaisin kotia kohti, jos tuntuu että ei jaksa nostaa tanssijalkaa. 

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!