tiistai 25. syyskuuta 2012

Syyspukeutumista

Syyspukeutumisinspiraatiota by Fotballfrue

Burgundy-kuume roihuaa täälläkin ja ehkä siksi yllä oleva asu iski lujaa: voi viininpunaiset housut, where art thou..? *huokaus* Olen siis tilannut housut H&M:ltä jo viikkoja sitten, mutta toimitusta lupailtiin vasta lokakuulle. Miksi oi miksi en ostanut niitä housuja silloin Vaasasta, kun näin ne liikkeessä..? Helsingin henkkamaukoilla en ole juuri haluamiani housuja nähnyt (muita malleja kyllä). 




Muutenkin tällä hetkellä minihameen ja mustien sukkahousujen yhdistelmä näyttää tosi kivalta. Esimerkiksi tuollaisen paksun neuleen kanssa. Ja tuossa auringonpaisteessa;) Ihana! (Ja tuollainen palmikko myös minulle, kiitos...)



Tämän päivän burgundy houkutus löytyy täältä, H&M:n uuden premium quality- malliston cashmere-huivi. Voi houkutus, olen kuitenkin päättänyt pysyä lujana. Itseasiassa kun oikein muistelen, minulla taitaa olla yksi kuviollinen viininpunainen huivi jossain tallessa... ja hanskat! Pitääkin kaivella kaappeja.

Lujana pysymisestä puheen ollen: kävin tänään Lindexillä ihmettelemässä Missoni- kokoelmaa. Tangossa jopa roikkui yksi kappale oikean kokoista paksua siksak- takkia. Jätin ihanuuden kuitenkin jonkun toisen löydettäväksi, sillä en ihan oikeasti tällä hetkellä tarvitse yhtään uutta takkia. Hypistelin malliston muitakin tuotteita, mutta päädyin sittenkin siihen, että voimakas printti yhdistettynä kimallukseen ei vaan ole mun juttuni. 

Sen sijaan ostin tänään vuoden 2013 kalenterin. Luulin ostaneeni viininpunaisen, mutta vasta kotona tajusin Akateemisen valojen huijanneen ja kalenterin onkin violetti :( Ei ruma väri sekään, mutta nyt mietin jaksanko lähteä kokeilemaan vaihtoa, vai tyydynko kohtalooni. 

Mikä (tai kuka) sinua inspiroi tällä viikolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!