tiistai 1. tammikuuta 2013

Synttäriarvonta!

Vuosi sitten vietimme uutta vuotta mieheni kanssa kaksin- muuten melko samoissa tunnelmissa näköjään kuin tänäkin vuonna;) (postaukseen) Olin harkinnut blogin perustamista jo jonkin aikaa ja  uuden vuoden yönä sitten (tärisevin käsin...) klikkasin ensimmäisen postaukseni maailmaan. 

Tämän blogin perustaminen oli yksi viime vuoden parhaita päätöksiä. Perustin blogin oikeastaan kahdesta syystä: Minusta oli jo jonkin aikaa tuntunut, että olin kiireisten opiskeluvuosien myötä hiukan "unohtanut" rakkauteni muotia kohtaan ja halusin tämän harrastuksen myötä kannustaa itseäni takaisin itselleni tärkeiden asioiden pariin. Löysin blogimaailman (uudelleen: omalla kohdallani ensikosketus tapahtui vuosina 2007-2008 jolloin minä ja moni opiskelukaverini olimme vaihdossa eri puolilla maailmaa ja monet meistä päivittivät kuulumisiaan blogiin) oikeastaan vasta muuta vuosi sitten ja koin saavani sitä kautta niin paljon iloa ja inspiraatiota, että mietin myös josko voisin itse puolestani jakaa sitä hiukan eteenpäin. 

Omat tavoitteeni blogin pitämisessä ovat täyttyneet: uudelleen löydetty innostus muotia ja pukeutumista kohtaan, jonka lisäksi tämä on ollut hirvittävän hauskaa ja antoisaa niin monella tapaa. Bonuksena on tullut myös valokuvausharrastus: olen aina tykännyt ottaa kuvia, mutta vasta tämän vuoden kuluessa voin sanoa varsinaisen kuvaamisharrastuksen alkaneen. Olen hommassa edelleenkin täysi aloittelija, mutta koska lähtötaso oli pyöreä nolla, niin itsestä tuntuu että olen minä vähän kehittynytkin :) Näitä harjoituksia jatketaan ahkerasti myös ensi vuonna.

Blogin pitäminen ilman lukijoita olisi aika tylsää puuhaa ja minusta onkin ollut mahtavaa seurata, miten te kaikki siellä ruudun toisella puolella olette tänne löytäneet. Style:casual on edelleen todella pieni blogi, mutta kävijämäärä on kuitenkin kasvanut tasaisesti läpi vuoden, mikä tuntuu mukavalta. Erityisen mukavalta tuntuu jokainen teidän jättämänne kommentti- niistä tahtoisin kiittää erityisesti! Vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa on bloggaamisen suola.

IMG_4831

1-vuotissynttäreiden kunniaksi ajattelinkin arpoa teidän kaikkien lukijoiden kesken Dr. Hauschkan Ruusuvoiteen! Ruusuvoide löytyi joulukuun Livboxista, mutta koska epäilen että se ei omalle ihotyypilleni sovellu, haluaisin ilahduttaa sillä jotakuta teistä. Ruusuvoiteesta sanotaan Livboxin esitteessä seuraavaa: "Tämä klassikkovoide sisältää ruusuöljyä ja villiruusunmarjauutetta, jotka suojaavat, ravitsevat ja rauhoittavat kuivaa ihoa. Levitetään kasvojen ja kaulan iholle puhdistuksen jälkeen."

Blogia perustaessani ajattelin, että tästä tulee muotiin keskittynyt lifestyle- blogi. Viime aikoina muotiaiheiset jutut ja päivän asu- kuvat ovat jääneet hiukan vähemmälle, mutta aikeenani on taas lisätä niiden osuutta alkuvuodesta. Haluaisin kuitenkin nyt kuulla myös teidän lukijoiden mielipidettä: millaisia juttuja te haluaisitte täällä lukea?

Arvontaan siis osallistut jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin ja kertomalla, millaisista jutuista olet tykännyt ja/tai millaisia juttuja haluaisit täällä lukea tänä vuonna? Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden arpaonnen osuessa kohdallesi!

Aikaa osallistua arvontaan on tämän viikon loppuun eli su 6.1. saakka.

Kiitos kaikille lukijoille viime vuodesta, toivottavasti pysyt mukana matkassa myös tänä vuonna!

13 kommenttia:

 1. Heiii! Mahtavaa, kerrankin mulla on mahdollisuus voittaa jotain! ;) Ja sitä paitsi tuo voide olisi just mun kuivalle iholle hyvä, hieno palkinto! :) Nyt mä vaan toivon, ettei muut tajua osallistua, heh:D

  Mun mielestä sulla on tosi kivoja postuksia, tykkään eniten asukuvista ja muotiin liittyvistä (ylläripylläri) Jatka vaan samaan malliin, mutta jos siis suunnitelmissa on keskittyä enemmän noihin vaatepuolen juttuihin tänä vuonna, niin en pistä yhtään hanttiin :))

  Kivaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. ...ai niin, se sähköpostiosoite :D
  madeleinesblog@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mun omat suosikit ovat olleet postaukset koskien jonkin vaatteen yhdistelyvaihtoehtoja, kuten miten yhdistäisit farkkupaidan tai viininpunaiset housut. Sun oma inspiroituminen noista vaatekappaleista on välittynyt ruudun tälle puolelle, ja olen ihastellut millä kaikilla eri tavoilla olet keksinyt vaatteen pukea :) lisäksi sisustuspostaukset oavt olleet mieluisia :)

  anpaiv@utu.fi

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, just oma ruusuvoiteeni loppui, ja olisi uudelle tarvetta! Paras voide ikinä!! :)
  Asukuvat on aina kivoja, niistä saa inspiksiä ja kiva nähdä aina miten muut yhdistelee vaatteita ja asusteita!
  xx J

  worldbyj@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mun on jo kauan tehnyt mieli kokeilla tuota ruusuvoidetta, en vaan ole saanut aikaiseksi... Nyt siis peukut pystyyn. :)

  Mä tykkään asukuvista. On niin kiva nähdä miten muut yhdistelee vaatteita.

  marilelee@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ruusuvoide kuulostaa ihanan ylelliselta!
  Tykkaan postauksista laidasta laitaan kunhan vaan on kivoja ja inspiroivia kuvia!

  shoptravelfoodtibs@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Lifestyle- ja muotijutut kiinnostaa aina! :)

  T

  sparks1-2-3@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Hei, kaikki reissu/matkakuvaukset ovat viihtyisää luettavaa.

  VastaaPoista
 9. Muotijutut ja asukokonaisuudet kiinnostavat kovasti! Sisustus -asiat ovat toinen mielenkiinnon kohde.

  MiMoSa73@hotmail.fi

  VastaaPoista
 10. Heippa! Täällä taas luetaan innokkaimmin postauksia "muista arjen pienistä iloista". Kuvat, ja tarinat kuvien takana, ovat toki blogin suola ja ehkä pippurikin.

  Mutta jopa minulle on tarttunut ihan käyttöön asti asuvinkkikin =). Torpparinmäki kiittää, kuittaa ja olettaa että sähköpostiosoite löytyy sinulta jo valmiiksi.

  VastaaPoista
 11. Matkajutut, ruoka ja asut, niistä luen mielelläni :)

  t. sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 12. Haluaisin lukea matkajutuista ja asuista :)

  suszu_91@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Hyvää uutta vuotta! Matkakirjoitukset ovat olleet mielenkiintoisia. Olisi mukavaa lueskella myös sisustusjuttuja :)

  marimariiisa@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!