tiistai 5. helmikuuta 2013

Kevät/kesä 2013

Lupaamani kevätmuotikatsaus, StyleC:n suosikit SS2013 - olkaas hyvät :)

Kaikki kuvat: style.com

kollaasi1
Saint Laurent, Saint Laurent, Ralph Lauren, DKNY, Valentino

Väritrendit ovat äärimmäisen selkeät: kokomustaa, kokovalkoista, mustavalkoista. Täytyy sanoa että olin yllättynyt kevään väreistä: olisin odottanut vielä pastelleja. Olin ensin melkein jopa vähän pettynyt, sillä tumman syksyn ja talven jälkeen kirkkaat värit olisivat niin kivoja. Mutta toisaalta: vitsit että on mun näköistä!

kollaasi6
Céline, Haider Ackermann, Gareth Pugh, Gareth Pugh, DKNY, Carolina Herrera

kollaasi5
Saint Laurent, Céline, Céline, Haider Ackermann, Lanvin

Pitkiä ja valuvia hameita. Sekä ylipitkiä ja löysiä että kapeita, nilkkamittaisia housuja.

kollaasi4
Valentino, Valentino, Valentino, Elie Saab, Elie Saab

Pitsi jatkaa (minuun iskivät näköjään eniten Valentino ja Elie Saab, mutta oli sitä muillakin suunnittelijoilla).

kollaasi3
Marc Jacobs, Michael Kors, Oscar de la Renta

Raitatrendi on ollut näkyvästi esillä monessa paikkaa ja uskoisinkin, että tämä klassikkokuosi nousee todella suosituksi ensi kesänä: se on helppo ja turvallinen ja melkein kaikilta löytyy jo jotain raitaa kaapistaan. Itse en tykästynyt raitaan catwalkilla ihan yhtä tulisesti kuin moni muu, mutta raidan ikiystävänä aion ilman muuta itsekin soveltaa sitä täysillä vaikkei se mallistoissa omaksi suosikikseni noussutkaan :)

kollaasi7
Lanvin, DKNY, DKNY, DKNY, Lanvin

Skater- mekkokin jatkaa syksystä/talvesta ja tarjoaa vaihtoehdon pitkille helmoille. Toispuoleisia leikkauksia ja ihania, vaikkakin tavallaan syksyisiä jalokivivärejä Lanvinilta.

kollaasi2
Sain Laurent, Isabel Marant, Isabel Marant, Isabel Marant, Elie Saab, Carolina Herrera

Graafista kukkakuosia, vesivärejä, keveitä ja valuvia materiaaleja sekä jokunen raikas väripilkku pääsi sentään minunkin suosikkilistalleni. Myös kirkasta kokopunaista näkyi aika paljon. Niistäkin tykkäsin kovasti, vaikka sellaista asua ei näihin kuviin nyt jostain syystä eksynytkään.

Kaiken kaikkiaan ensi kevät tuo vähemmän uutta kuin olin ajatellut (verrattuna syksyyn ja talveen), mutta toisaalta pitkät helmat ja yhteen väriin pukeutuminen tuntuvat raikkailta, sekä kauden värit omilta. SS2013 on vaatinut minulta hiukan kypsyttelyä ja pidempää syttymisaikaa kuin vaikkapa viime syksy/talvi, johon rakastuin päätäpahkaa. Mitä enemmän näitä mallistoja kuitenkin katselen, sitä enemmän tykkään :)

Tämän katsauksen ulkopuolelle jäi jälleen useita trendejä ja upeita mallistoja, joita on nostettu esiin muualla. Tässä siis omat lempparini. Mitkä ovat sinun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!