sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Laiskat, ihanat kesäpäivät

Tämän viikonlopun agendaksi on miehen kanssa sovittu tiukka "ei mitään ohjelmaa". Paitsi lepo ja hyvin syöminen. Lataillaan vähän akkuja tähän mennessä hyvin reippaan kesän jäljiltä ja tulossa olevan kiireisen elo/syyskuun varalle. Ja ai että - me ollaan tässä rentoilussa aika hyviä ;)

IMG_9693
IMG_9690
Aloitimme eilen illalla kokeilemalla uusimmassa Pirkassa ollutta feta-  tomaattipäällysteistä munakoisoa. En ole oikeastaan ennen tehnytkään itse munakoisoa ja näistä tuli aikas hyviä :)

IMG_9694
Ensimmäisen kerran tänä kesänä sytytin pari kynttilää. Vähän haikeakin hetki. Ja sitä ennen iltalenkillä tuoksui vilja, loppukesän varma merkki...

IMG_9698
Tänään noudatimme tiukasti viikonlopun suunnitelmaa nukkumalla todella pitkään. Sen jälkeen söimme ensimmäistä kertaa täällä uudessa kodissa aamiaisbrunssia kaikkine herkkuineen.

IMG_9700
Emme oikeastaan olleet suunnitelleet brunssia etukäteen, mutta kaapista sattui löytymään kaikkea herkullista. Croissantitkin paistuvat täällä rapeammaksi kuin entisessä asunnossamme. 

Paradise on earth :D

IMG_9713
Turkkilaista jugurttia, hunajaa ja vadelmia omasta pihasta <3

IMG_9728
Suunnitelman seuraava osa: dekkari ja loikoilua kuumassa auringossa (mies köllötteli vieressä). Ja Snapplea!!!!  Check :) (Harmi vaan tuo "dekkari" osoittautui aivan sairaan huonoksi...)

IMG_9731

Kesäpäivän kotiasu :) Tajusin että näitä en olekaan tänä kesänä postaillut (vaikka eipä näissä paljon nähtävää olekaan...). Mutta tämmöisissä siis tänään: paita/Zara, shortsit/Ellos, bikiniyläosa/Stadium

IMG_9744
Koirien kanssa piti tietysti tänäänkin käydä lenkillä: kesäpäivien peruskaavana on koirat ensin jokeen viilentymään ja siitä sitten lämpötilan mukaan kävely. Tänään ei ollut aivan tukahduttavaa enää iltasella, joten päästiin ihan kiva kierros. 

Ja lenkin jälkeen piti jälleen syödä, ettei energiavarannot vaan pääse vaarallisen alhaisiksi ;) Hamppareita taas. Hyvää taas!

Oih, vielä yksi ihana päivä rentoilua.. Tosin huomiselle olisi luvassa vähän kotihommia sekä sisällä että pihalla. Ainakin ellei laiskota liikaa ;)

Mahtavaa viikonlopunjatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!