sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Helsingin tuliaiset

Oi miten ihastuttavan turhan viikonlopun olenkaan viettänyt! Joskus on elähdyttävää olla tekemättä kerrassaan yhtään mitään hyödyllistä. Tai no, tänään tyhjensin astianpesukoneen ja ajattelin laittaa kohta vähän ruokaa. Ehkä, mutta vain ehkä, laittaa myös koneellisen pyykkiä pyörimään. Että sellaisella aktiviteettitasolla täällä;) Viime viikko oli, kuten ennustinkin, työntäyteinen ja jostain syytä olen sen jäljiltä ollut aivan käsittämättömän väsynyt. Onneksi osasin ennakoida ja vastahakoisesti päädyimme jo etukäteen perumaan yhden kivan ja erittäin mieluisan, mutta melko väsyttävän menon viikonlopulta. Mies vapautui ahkeroimaan kaverin raksalla ja minä olemaan tekemättä kerrassaan mitään ;)

IMG_2223

Varsinaiseen asiaan: keltainen kassi jo paljastikin, että sittenkään en malttanut pysytellä kokonaan poissa Stockan hulinoista. Jokavuotinen perinteeni on hamstrata kosmetiikkaa hullareilta ja sellaisella reissulla kävin sitten nytkin. Hiukan hillitsin matkatavaroihin tulevan painon pelossa, mutta pari kivaa juttua löytyi kuitenkin.

Perinteeseen kuuluu ostaa ihokarvanpoistoasioita, niin nytkin. Usein ostan myös Body Shopia jos on tarjolla: tällä kertaa mukaan lähti mustikkavartalovoi, sillä olen lopen kyllästynyt viime aikoina käyttämiini, tuoksuttomiin ja tylsiin, perusvoiteisiin. Lumenen CC -voide on nykyisin arkimeikkivoiteeni: vaikka Diorin Forever yhä vain pitääkin meikkivoiteiden ykköspaikkaa, säästelen tuota kalliimpaa tärkeämpiin menoihin, kun kerrankin onnistuin löytämään hyvän ja edullisen kakkosvoiteen. Edellinen CC -puteli olikin juuri loppumassa, joten tämä tarjous tuli hyvään saumaan. Baba de Caracolin etanavoide oli heräteostos: jotenkin tuote ei imagoltaan ole aiemmin houkuttanut, mutta parissa blogissa olleen hehkutuksen taivuttelemana päätin sitten kuitenkin ostaa kokeiluun, kun öisin käyttämäni kosteusvoide alkaa joka tapauksessa olla sekin melkein lopussa. Palaan kertomaan tuloksista jos raportoitavaa ilmenee :)

Ecotoolsin peitevoidesivellin ei ollut missään tarjouksessa, mutta tarvitsin uuden sellaisen (omistan useampia Ecotoolsin siveltimiä ja minusta niissä on tosi hyvä hinta-laatusuhde). In Style -lehden hankkiminen paikallisista kaupoista on osoittautunut yllättävän haastavaksi, yritin sitä viime viikolla. Miten joidenkin R -kioskienkin lehtivalikoima voi täällä olla niin suppea ?!? Kun pääkaupunkiseudulla noita saa nykyään jo monista Alepoistakin... ainakin yksi maalla asumisen haittapuoli näköjään on löytynyt ;)

IMG_2227
Aivan supernopeasti olivat hullarihaamut laittaneet keskiviikkona tilaamani paketin tulemaan ja saapumisilmoitus taisi tulla jo torstaina. Tänään sain vihdoin aikaiseksi käydä hakemassa paketin.

IMG_2230

Ja siellähän ne olivat: ihanat uudet MK -nilkkurini! Vaikuttivat ensitestailuilla tosi hyviltä, mutta vielä pitää kokeilla pariin kertaan että olen ihan varma, sillä toisen kengän kantakappi oli hiukan tiukan tuntuinen. Tuskin ongelmaksi asti kuitenkaan. Lisäksi testailuhetkellä päällä olleet lenkkivaatteet eivät olleet omiaan varmistamaan että "look" on sellainen kuin olin ajatellutkin ;) Tykkään kuitenkin kengistä: juuri sopiva sekoitus ronskiutta ja tyylikkyyttä minulle. Alunperin olisin halunnut mieluummin konjakin väriset/vaaleat nilkkurit (kaikki syyskenkäni ovat mustia...), mutta koska sopivia ei tullut vastaan, päädyin näihin. 

IMG_2242
Samassa paketissa olivat myös Röhnischin jumppacaprit. Materiaali on erilaista kuin suosimissani Niken trikoissa, ohuempaa. Näitäkin siis hiukan pohdin vielä, mutta uskoakseni annan niille mahdollisuuden. 

Tämmöisiä uutukaisia täällä. On se vaan kätevämpää pohdiskella täällä kodin rauhassa kuin Hullujen päivien kaaoksessa...

Rennoissa tunnelmissa kohti uutta viikkoa :) Toivottavasti siellä myös!

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo Ecotoolsin peitevoidesivellin käytössä, ja se on tosi hyvä! Kun tarve tulee, pitää tsekkailla heidän muutakin sivellinvalikoimaa. :)
    Noi Korsin bootsit on makeet. Vähän samantapaisia etsin itsekin, mutta päädyinkin niihin Wondersin korkonilkkureihin. Ups, hihi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on poskipunasivellin ja kabuki myös, niistäkin tykkään tosi paljon! Sopivan pehmeät, sopivan jämäkät.

      On nuo MK:t aika hienot kyllä! Kiitos. Meille taisi molemmille käydä vähän hassusti: mun piti ostaa mitä vain paitsi mustat ja sun piti ostaa mustat mutta ostitkin muuta ;)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!