perjantai 14. maaliskuuta 2014

Perjantain paras: it's a wolf! Or is it..?

Perjantain parhaissa tänään hurrrrjia susihukkasia (rrrrraur).

Sain viimein kuvailtua joulupaketista paljastuneita By Nordin iiihania susilakanoita. Ja paljastuneilla tarkoitan, että itse myös käärin ne pakettiin. Ja kirjoitin paketin päälle miehen nimen ;) Vähän ryppyisiä ovat kun niissa oli kuvaushetkellä ehditty jo nukkua muutamat makoisat unet :)

IMG_4381


IMG_4408

IMG_4396
Hurrrrrrrja peto myös lattialla... *hhhhhauukotuss*

IMG_4384
Kuvassa näkyy vihdoin in action myös ennen joulua hankittu valaisin, josta pidän edelleen todella paljon. Se on minusta mittasuhteiltaan juuri oikeanlainen matalaan, mutta ei muuten millään tavalla pieneen huoneeseen. Ja se antaa hyvän valon: riittävän kirkkaan, mutta makuuhuoneeseen sopivasti kuitenkin pehmeän.

 Makuuhuonetta ei olekaan täällä blogissa paljon näkynyt, sillä se on keittiön ohella toinen niistä huoneista, jotka ovat tällä hetkellä kauimpana omasta maustani. Neutraalien värien avulla seinien vihreys ja katon mänty pysyy kuitenkin ihan mukavasti hallinnassa. 

Ja hei paistaako teilläkin aurinko? Täällä on paistanut koko viikon ihana aurinko ja lämpötilat huidelleet melkein +10 asteessa. Eilen laitoin ekan kerran päälle kevätparkan ja converset. Miten suuri merkitys voi auringonpaisteella ja pienellä ripauksella keväistä lämpöä olla mielialaan? Aivan käsittämätöntä :)

Risteilykuvia luvassa viikonloppuna (instaseuraajat tosin ovat jo saaneet hiukan esimakua reissusta) :) Stay tuned!

2 kommenttia:

  1. Iiihana haukotuskuva! :) Ja nuo lakanat on kyllä huiput.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! Ihanan pehmeät ja vetoketjujen ansiosta pysyvät hyvin paikoillaan. Näissä voi nukkua vain hyvin :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!