torstai 16. lokakuuta 2014

Päivän (m)asu ja pari uutukaista

Tässä eilispäivän asu. Sain äidiltäni tuliaisiksi (Tokmannilta :D äitini on haka tekemään hyviä löytöjä kaikista uskomattomista paikoista...) tämän ihastuttavan pilkullisen paidan -joka kaiken lisäksi sopi päälleni myös mahan kanssa!!! Paita on ihanan pehmoista viskoosia, joten se on myös tosi mukava. Jotenkin tulen tästä paidasta tosi hyvälle tuulelle :) 

koira
paita/Pola, farkut/Zara, laukku/Mulberry, koira/husky

sivu
Päälläni olevista koruista vielä erikseen muutama sana. Sain nimittäin mahdollisuuden tehdä jälleen yhteistyötä ihanan Ideakorun Maaritin kanssa ja ranteessani on toinen tämän yhteistyön tuloksista <3 Tuo ihastuttavan herkkä ja kaunis rannekoru syntyi, kun pohdimme käyttöä kahdelle saamalleni perintöhopealusikalle. Mummoni ja tätini lusikoista tehtiin minulle kaksi korua, joista toinen on tämä rannekoru. Yritin epätoivoisesti vangita sen kauneuden erilaissa kuvissa, mutta parhaimmillaan se on silti ehdottomasti luonnossa.

20141015-IMG_7304
Myös kaulassani roikkuva toivomusluu -koru on Ideakorulta saatu (parempi kuva korusta täällä): toivomusluun lisäksi korussa on tätä nykyä toinenkin riipus. Suojelevan sinisen silmän sain äidiltäni tuliaisiksi matkalta sen jälkeen kun olin kertonut hänelle olevani raskaana. Vaikka kyse onkin tietysti taikauskosta, on silti tuntunut hyvältä käyttää korua raskausaikana. (Korvakorut olen ostanut jazzeilta joskus useita vuosia sitten, eikä minulla ikävä kyllä ole enää aavistustakaan niiden valmistajasta.)

rannekoru

Rannekorusta tuli kauniimpi kuin olisin osannut edes kuvitella ja sekä tunnearvonsa että uniikkiutensa vuoksi se on minulle monella tapaa erittäin arvokas. Kiitos Maarit, vielä kerran!

Siitä toisestakin korusta juttua luvassa aivan lähiaikoina :)

p.s. Ehheh, mä en kestä: mahassa muljattiin juuri kuvaushetkellä aika kovasti. Ja sehän näyttääkin vähän hassun malliselta :D

Pahoittelut myös mössökuvista, syksy ja blogger yhdessä tekevät tästä tosi vaikeaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!