keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tampere viime viikolla

Tässä vielä muutama kuva viime viikon Tampereelle suuntautuneesta reissusta. Minulla on kahden serkkuni kanssa perinteenä vähintään kerran keväässä kokoontua yhteen vuorotellen jokaisen kotiin. Meistä kaksi asuu täällä pääkaupunkiseudulla ja kolmas Tampereella, joka oli vuorossa tämän kevään kokoontumispaikkana. Onneksi vältimme päivällä Tampereella maanantaina vallinneen liikennekaaoksen, joten vaikka keskustan kadut olivatkin vielä "melko" talvisessa kunnossa, niin pääsimme kuitenkin hyvin perille. Ja pääsimme joten kuten liikkumaan vaunujenkin kanssa: mukana oli nimittäin myös serkkuni yksivuotias poika. Maailman suloisin vampyyrilapsi- pojalla on hampaiden tulo alkanut yläkulmahampaista ;) On aika hupaisan näköinen veijari tällä hetkellä.






































Näin huikaisevan kauniilta näyttää kevättalvinen Tammerkoski.





























Ruokailu sujui leppoisasti Scandic-hotellin Piazza- ravintolassa: sinne mahtui hyvin telmimään yksi vauva, jotta äiti ja tädit saivat juoruilla rauhassa- äitikin sai kerrankin syödä ruokansa lämpimänä ;) Ja poika hurmasi kaikki ravintolan muut asiakkaat. Tietenkin.





























Pääruokaa en muistanut tällä kertaa kuvata, mutta parasta tässä ravintolassa ovatkin nämä jälkiruoka"tapakset": kerrankin ei tarvitse päättää, vaan voi valita vaikka kaksi :) Ja mansikoita! Maistuivatkin yllättävän hyviltä, vaikka yleensä en syökään muita kuin suomalaisia ylivertaisen maun vuoksi. Nams.


Vielä kuva serkkuni minimalistisen tyylikkäästä keittiöstä, josta tykkään todella paljon. Minusta tuo taulu on sairaan makea yksityiskohta. Ei sopisi omaan keittiööni, mutta on tuossa kuin se kuuluisa piste iin päällä.

Sama eleetön linja jatkuu myös astioissa. Tottakai.

Kiitos vielä molemmille serkuilleni ihanasta reissusta:) 

Tänään olen menossa silmälääkäriin, hrrrrrrr. Vihaan silmälääkäriä yli kaiken, vaikka kyse onkin ihan vain tarkastuksesta. Yök. Olen kuitenkin lykännyt menoa niin kauan että nyt on pakko. Iloisena asiana tässä on sentään se, että samalla reissulla on vihdoin ja viimein tarkoitus valita ne uudet aurinkolasit. Se on kyllä kivaa, vaikka muuten en reissua odotakaan innolla. Vanhat onkin jo ikivanhat, ainakin viisi vuotta sitten hankittu, joten nyt on kyllä kiva saada taas uudet. Kuvia seuraa jahka saan arskat nenälle :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!