torstai 19. huhtikuuta 2012

Hullujen Päivien satoa

Tänään on ollut tosi mukava päivä: töiden jälkeen käväisin Hulluilla Päivillä (kyllä, arvasit oikein... en pystynyt olemaan poissa...), jonka jälkeen tapasin piiiiiitkästä aikaa yhtä erittäin rakasta ystävääni. Hänen kanssaan meillä oli oikein rattoisa after work perinteikkäässä Strindbergissä.


Mutta niistä Hulluista Päivistä: aren't you proud of me? Kuvassa kaikki ostokseni: kerrankin onnistuin pysyttelemään erossa houkutuksissa ja ostin vain suunnittelemiani ja tarpeellisia asioita. (No okei, myönnetään: nuo lehdet olivat heräteostoksia;))

Näin järkevillä hankinnoilla en ole varmaan koskaan ennen selvinnyt hp-reissusta (paitsi tietysti niinä vuosina kun en ole mennyt ollenkaan...). Olisihan siellä tietysti ollut vaikka mitä houkutuksia: keräsin alla olevaan kollaasin muutaman, jotka eniten olisivat kiinnostaneet.


Kuvat: www.stockmann.com

Tänään tuli myyntiin vasemmassa yläkulmassa oleva ihana Maison Scotchin paitamekko ja oikean yläkulman Tiger of Swedenin korkkarit (vain Helsingin keskustan tavaratalossa), joilla olisi kiva kopistella pitkin kesäisiä katuja kaupungissa. Hauska kesäasujen piristäjä olisi myös tuollainen Conversen oranssi kello, jonka lisäksi melkein nerokkaalta vaikuttivat nuo etceteran kosketusnäyttökäsineet: en tiennyt että sellaisia onkaan (mutta viime talven pakkasissa niille olisi  todellakin ollut käyttöä)! Huomenna torstaina myyntiin tulevat nuo Ted Bakerin suloiset rusettikorut ja iittalan Kastehelmi-astiat, joita olen himoinnut jo pidemmän aikaa, mutta joille ei tällä hetkellä vain ole kaapissa tilaa. Olisi siellä ollut vaikka mitä muutakin kivaa, mutta nämä jäivät eniten kaivelemaan. Ikävä kyllä joudun tällä kertaa tosin tyytymään vain haaveiluun: alkaa kevään shoppailubudjetti olla melko tehokkaasti loppuun kaluttu. 

Onko kukaan ruudun siltä puolen eksynyt Hulluille Päiville? Teitkö hankintoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!