keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

style:casual lukee

Sain jo jokin aika sitten lukijalta pyynnön listata tänne ne blogit, joita itse luen. Olen löytänyt muiden blogien vastaavista listoista todella hyviä uusia tuttavuuksia itsekin, joten pahoittelen, että toiveen toteuttamisessa kesti. Nyt se on kuitenkin vihdoin ja viimein tehty! Luen päivittäin todella monia blogeja, enkä edes listannut tuohon sivuun ihan kaikkia niistä: ainoastaan tämän hetkiset suosikkini. Toivottavasti joukossa olisi myös sinua kiinnostavia uusiakin tuttavuuksia :)

Muutaman lukemistani blogeista haluan nostaa erikseen esiin.

Ensimmäisenä Strictly Style, mielestäni kirkkaasti Suomen paras muotiblogi. Kadehdin Mrs V:n pettämätöntä tyylisilmää ja upeaa vaatevarastoa, sekä ihailen sitä omistautumista, millä hän paneutuu blogin sisällön tuottamiseen ja sitä lämpöä, jolla hän jaksaa vastata jokaiseen kommenttiin.



Toisena mieleeni tulee Mademoiselle Pigalle, jossa ollaan aina uusimpien trendien harjalla. Irenen tyyli on huomattavasti rohkeampi kuin omani, mutta ehkä juuri siksi niin inspiroiva.





White trash disease on blogi, joka ei taatusti jätä kylmäksi. Useimmiten se ihastuttaa, mutta joskus  myös vihastuttaa. Joka tapauksessa yksi niistä harvoista blogeista, joita luen nimenomaan myös juttujen takia, vaikka muotiblogi onkin. Nata kirjoittaa ilmiömäisen hyvin- etenkin teekkariksi ;)



Suurelle yleisölle (vielä) hieman tuntemattomampaa Stockholm by me- blogia kirjoittaa kolmen pienen pojan äiti Veera. Kiinnostavia muoti- ja matkailujuttuja sekä perheen jokapäiväisestä arjesta kertovia sattumuksia. Ja tietysti ihana Tukholma <3



Viimeisenä haluan mainita myös uuden ja pikkuruisen Heiskasen-Mäkisen linja- blogin, joka ei kaikista muista listani blogeista ja omista yleisistä blogimieltymyksistäni täysin poiketen ole muoti-, tyyli- , sisustus- tai edes lifestyleblogi. Heiskasen-Mäkisen linjassa väitöskirjaansa kirjoittavat jatko-opiskelijat Heiskanen ja Mäkinen pureutuvat tieteellisen tutkimuksen tekemiseen ja siihen liittyviin ilmiöihin. Teksti on aivan hulvattoman hauskaa: suosittelen lämpimästi kaikille hiukankaan tieteen tekemisestä kiinnostuneille :)






Siinä nuo, jotka halusin erikseen nostaa esille. Kaikki listan blogit tarjoavat minulle jatkuvasti uusia ideoita, vinkkejä ja virikkeitä. Toivottavasti näistä on iloa sinullekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!