sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Bunny Fever

Farkkupaidan lisäksi olen tänä keväänä kehittänyt toisenkin obsession. Nimittäin ulkomaisissa blogeissa ja katumuotikuvissa näkyneet pupunkorvat. iPhone- kuoressa siis.

























kuvat: vogue.it

Siis katsokaa nyt: how cute is that..? Ja jos nämä fashionistat onnistuvat näyttämään noin tyylikkäiltä pupunkorvakännyköidensä kanssa, niin miksen siis minäkin;) En ole ainakaan huomannut, että näitä saisi mistään Suomesta (korjatkaa please jos olen väärässä!) ja jostain syystä vasta eilen tajusin ajatella, että internetin ihmeellinen maailma varmaan voisi auttaa ja joku sentään toimittaa näitä tännekin.

























Ainakin eBay ja Amazon ovat pullollaan vaikka minkälaisia korvia. (Oli niitä liikkeitä muitakin, mutta pyrin pysyttelemään tutuissa ja turvallisissa.)

























Korvia saisi myös hännällä varustettuna: hurjan suloinen sekin! Omassa laukussani häntä vaan veisi liikaa tilaa, joten taidan itse päätyä hännättömään versioon.

Tässähän iskee ihan runsaudenpula: minkä värinen ja matta vai kirkas/läpinäkyvä? Musta ja valkoinen ovat tietysti kaikkein tyylikkäimmät vaihtoehdot, mutta jos kerran ruvetaan hupsuttelemaan niin pitäisikö tehdä se sitten samalla kunnolla..? Tällä hetkellä iPhonessani on mattamusta kuori, joka on kyllä mitä ilmeisimmin ainakin toimiva: olen aikamoinen rähmäkäpälä ja vaikka olen pudottanut puhelimeni jo useaan kertaan, en (onneksi) ole saanut näyttöä ainakaan vielä säröille. Mutta korvat, minkä värisinä korvat näyttäisivät parhailta..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!