maanantai 27. toukokuuta 2013

Päivän asu kera persikkaisten housujen

Eilisellä vierailulla pukeuduin ensimmäistä kertaa jokunen aika sitten hankkimiini persikkaisiin housuihin. Minusta nuo ovat aika kivat, vai mitä sanot?

IMG_7344

housut/Gina Tricot, paita/2orByYat

IMG_7346

Yksityiskohtina luotetut Ideakorun korut kaulassa ja ranteessa sekä korvissa Studio Bilbaon korvikset.

Tänään illalla onkin luvassa viikon ensimmäinen leffa: Kevät on ollut niin hirveän kiireinen, että elokuviin menoa ei olla ehditty edes ajatella piiiiiitkään aikaan. Meillä on kuitenkin menossa kasa elokuvalippuja vanhaksi kuun lopussa, joten tällä viikolla on tiedossa ma-ke joka ilta yksi leffa :) Django Unchained ja The Great Gatsby ovat olleet katsomislistalla jo pitkään, mutta viimeisten lippujen käyttämiseksi mennään katsomaan myös Oblivion. Sillä aloitetaan tänään, huomenna on vuorossa Django Unchained ja keskiviikkona synttäreiden kunniaksi the Great Gatsby. 

Onko teistä joku jo ehtinyt nähdä näitä leffoja? 

3 kommenttia:

  1. Mekään emme ole ehtineet käydä leffassa koko keväänä. Suunnitelmissa on ollut, mutta.. Kerro ihmeessä miltä leffat vaikuttivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi sekä Djangoa (ainakin jos tykkää Tarantinosta yleensäkin ) että Gatsbya (kirjaa en ole lukenut, mutta leffasta tykkäsin tosi paljon) :) Oblivion oli ok, ei harmita että mentiin mutta en nyt kovasti lähtisi yleistämäänkään, "ihan kiva".

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!