torstai 23. toukokuuta 2013

I (also) wanna be a ballerina!

Tänään kävin ystäväni kanssa hiukan erilaisessa kulttuuritapahtumassa.

IMG_1031
Kävimme Kaapelitehtaalla katsomassa aikuisten harrastelijaballerinojen Wanna be ballerinas- ryhmän esityksen "From Helsinki with Love", joka oli täynnä elämää. Esityksen musiikki oli huikeaa ja koreografia soljui minusta hyvin. Tanssijat ovat oikeasti harrastelijoita, joten lavalla nähtiin erinäköisiä ja -tasoisia tanssijoita. Esitys kuitenkin toimi ja päällimmäiseksi tunnelmaksi ja ajatuksiin jäi hyvä mieli. Toiseksi halu ryhtyä ballerinaksi itsekin! 

Minähän jopa olen käynyt aikuisbaletin alkeiskurssin muutama vuosi sitten (tai on siitä ehkä jo neljä vuotta....) ja se oli ihan käsittämättömän hauskaa. Ja siis muistutan vielä, että minulla ei ole mitään tanssitaustaa. Ja toinen lempiharrastukseni on potkunyrkkeily. Logistisista syistä johtuen en tuolloin ikävä kyllä pystynyt jatkamaan harrastusta. Pitäisiköhän uuteen kotiin asettautumisen jälkeen harkita tutun hankkimista ;)?

WB1
Kuva: http://www.wannabeballerinas.com/

Näytöksiä on vielä huomenna, perjantaina ja lauantaina. Melkein kaikki näytökset taitavat olla loppuun myytyjä, mutta huhu kertoo että ainakin lauantaipäivään saattaisi edelleen mahtua jokunen katsoja. Suosittelen lämpimästi, mikäli kaipaat vielä hyvänmielen ohjelmaa viikonlopulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!