sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kevätsiivousta

Vaikka taivaalta tuleekin juuri nyt lunta, on minulla jo tukevasti kevättä rinnassa. Lisäksi olin kertakaikkiaan saanut tarpeekseni vauvan huoneessa/työhuoneessa vallitsevasta kaaoksesa (tiedättehän: ei-päivittäisessä käytössä oleva, pääasiassa ovi suljettuna oleva huone jossa paljon laskutasoja ;D), joten olin varannut itselleni siivousviikonlopun (ts. miehen varautumaan vauvan viihdyttämiseen). 

20150322-IMG_8612
20150322-IMG_8609
Varsinaisesta siivoamisesta (siis sellaisesta johon liittyy imuri, rätti tmv.) en piittaa sen enempää kuin kukaan muukaan, mutta aina silloin tällöin on pahaksi yltyneen kaaoksen purkaminen oikein nautinnollista. Onnellisena puuhailin koko päivän järjestelyhommissa: ihan kuin samassa olisin saanut myös pään sisälle tehtyä kevättuuletuksen.

Tuntuuko kenestäkään muusta koskaan samalta siivouksen jälkeen?

Lisäksi sain vihdoin kimmokkeen siivota myös meikkilaatikkoni.

20150322-IMG_8624
20150322-IMG_8624
Olin varastoinut mm. 90 -luvulla hankittua Diorin luomiväripalettia. Koska siinä on hyvät värit (sitä on kyllä käytetty, mutta sen verran harvoin että lopussa se ei vielä ole). Ja eihän niin kallista voi heittää pois..?  ja...eihän puuterimainen meikkituote miksikään mene..? Noooo, ehkä näin reilussa 15 vuodessa kuitenkin.... Ja myös melko ällöttävä kasa ikivanhoja huulipunia lensi roskiin. Yh.

20150322-IMG_8637
Noin! Järjestyksessä on. Jäljelle jäi pari hassua luomiväripalettia, kaikki kimaltavia/shimmereitä neutraaleissa sävyissä. Aika samantyyppisiä. No, sellaisia eniten käytänkin. Mutta silti taistelen itseni kanssa: olisiko minulla vihdoin hyvä syy tilata Naked -paletti, se mattainen original ;D? Korvaamaan se pois heitetty Dior, jossa oli hiukan vastaavat värit. Vai tunnustanko tosiasiat: minä oikeasti käytän luomivärejä tosi harvoin, nykyään oikeastaan vain juhlissa.

Siivoamisen lisäksi sain hiukan maksella myös univelkoja takaisin, joten kaiken kaikkiaan olo on aika levännyt ja keveä. Mikä onkin hyvä, sillä ensi viikolla on tiedossa vaikka mitä: parit mammatreffit, kampaaja (!!!), sekä yksi jo viime keväänä sovittu lyhyt työkeikkakin.

Tarmolla kohti uutta viikkoa siis :) 

Mitä teidän viikonloppuihinne kuului?

4 kommenttia:

 1. Mun kommentointi on pahasti jäänyt hiljaisuuden valtaan! Jaiks! Piti kommentoida jo sitä Kayla Itsines -postausta. Kiva, kun kirjoitit siitä. :)
  Siivousinto on jännä juttu. Mä tykkään järjestellä ja siivoilla muuten, mutta papereiden läpikäynti ja mapittaminen on ärsyttävää. Samaten imurointi... :p
  Mulla on ollut vähän sama juttu luomivärien suhteen. Tai kyllä mä käytän, mutta yleensä aina samaa mattaista perusväriä + joku rajaus. Tarkoitatko sitä Naked Basics -palettia? Se onkin ihana! Ne isommat paletit on aika shimmerisiä, ykkönenkin. Mulla on kakkonen ja tykkään siitä, mutta kaikista hileisimmät sävyt jää kyllä vähälle käytölle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, kiva kuulla susta taas <3!
   Joo, noi paperihommat ei ole niitä lemppareita, mutta tosaalta on niin ihanaa kun saa taas kaikki järjestykseen! Ja imurointia mäkin vihaan,mutta onneksi meillä sen hoitaa mies :)
   Ja joo tarkoitan just tuota mattaa Basics -palettia, en kiireessä jaksanut tarkastaa nimeä mutta muistelin että se olisi ollut noista aivan ensin ilmestynyt, siksi puhuin ykkösestä. Niissä shimmereissäkin on tosi kivat sävyt molemmissa, mutta niitä mulla on nyt aivan tarpeeksi. Matat meni kaikki roskiin, joten niiden hankintaa nyt pohdin... vaikka itse kyllä tykkään käyttää nudea shimmeriä myös arkena silloin harvoin jos luomiväriä laitan, tuntuu tuovan kivasti valoa kasvoille.Hmm....

   Poista
 2. Joskus on niin mukavaa saada siivota rauhassa, ja tosiaan se on suorastaan terapeuttista saada kaapit järjestykseen.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!