perjantai 9. elokuuta 2013

Asuntomessut osa 3: Sisustus

Viimeisessä asuntomessupostauksessa sekalaisia paloja kivoista sisustusratkaisuista: värejä, materiaaleja, kivoja huonekaluja.

IMG_0405
Tässä kuvassa kiteytyy aika monta minua sisustuksissa yleisesti miellyttänyttä asiaa: luonnonläheiset värit ja materiaalit modernilla ja kodikkaalla otteella. (Kutomaan en sentään ole vielä ainakaan ruvennut ;))

IMG_0311

Tässä samat elementit: yksityiskohta makuuhuoneesta. Tuo matto on ihana!

IMG_0283 Samoin tämä Solid Furnituren sänky. *huokaus*


IMG_0353

Tässä vilaus sellaisesta työhuoneesta, jonka ottaisin mieluusti itsellenikin. Tuo tuoli on mieletön!

IMG_0411
Samat sävyt miellyttävät tässäkin olohuoneessa, samoin tunnelma: keveys ja kodikkuus yhdessä. Ja taas yksi unelmien tuoli: Woodnotesin K- tuoli olisi tervetullut meillekin.

IMG_0293

Tässäkin on hieno sohva: pehmeän ja kutsuvan näköinen, mutta kuitenkin keveä. Hirsiseinästä huolimatta tunnelma on moderni: sen tekevät graafinen mustavalkoisuus ja niukat muodot.

IMG_0400

Ja sitä mustaa: wau.... Sekä tämä että postauksen ensimmäinen kuva ovat kohteesta numero 25 "Maja", jota onkin hehkutettu monissa lehdissä. Sisustuksensa puolesta tämä oli omakin suosikkini: kokonaisuus oli vain jotenkin niin hieno (ja jolle nämä kuvat eivät tee oikeutta). Talon ulkonäkö sen sijaan on... no, ei minun makuuni. En oikeastaan ymmärrä sitä yhtään. Nimen perusteella käsitän kyllä mitä varmaan on haettu, mutta minusta lopputulos ei ole onnistunut. Tai siis: ei minun makuuni. (Tästä kohdesivulle.)

IMG_0409

Myös yllä oleva kuva on Majasta. Tämä on jo aika maskuliininen ja jopa hiukan kova näkymä, mutta luonnonmateriaalien ja värien ansiosta kuva on silti mielestäni inspiroiva.

IMG_0371
Huomasin myös viehättyväni kahdesta hyvin samanlaisesta ruokailuryhmästä...

IMG_0390

JA sama vaaleana ;)

IMG_0305

Vielä yksi hiukan villi kortti: pyöreää pöytää näkee Suomessa aika harvoin (ulkomaisissa ohjelmissa ja sisustuslehdissä aina joskus), mutta tässä se näyttää kivalta. Tuo teksti seinässä on ehkä jo hiukan nähty omasta mielestäni, mutta muuten tosi kivan rauhallinen tunnelma. Ja tuollainen lamppurykelmä toimii minusta, yhä vain.

IMG_0301

Vanha suosikkini Tonfisk Design (astiasto molempien pyöreiden pöytien päällä) oli muuten taas pitkästä aikaa muutamassakin kohteessa hyvin esillä.

IMG_0331

Sekä näissä muutamassa olohuoneessa että seuraavassa nuoren naisen huoneessa on todella kivat värit: tunnelma hiukan värikkäämpi ja modernimpi kuin edellisissä, mutta silti mukavan rauhallinen yleisilme.

IMG_0314

Violetti/lila ei oikein koskaan ole kuulunut lempiväreihini, mutta harmaa rauhoittaa senkin mukavasti. Samoin tuo neonpinkki on yllättäen tosi hieno: tämän innostuksen takana taitaa olla HAYn tekstiilit (ja yöpöydällä näyttääkin olevan pari HAYn laatikkoa). Minulla ainakin ;)

IMG_0364

Sama yhdistelmä näyttää minusta superraikkaalta myös tässä olohuoneessa.

IMG_0318

Violetti toimikoon aasinsiltana tähän kuvaa: muuten sisustus on makuuni liian runsas (Johtunee lähinnä tumman tapetin ja violetin yhdistelmästä. Enkä esimerkiksi ymmärrä yhtään noita tuollaisia "kiiltäviä" nukkamattoja.), mutta sängyn päädystä tykkään ihan hirveästi! Yleensä siis rakastun sellaisiin sänkyihin kuin jo yllä esittelemäni Solid Furnituren askeettinen kaunokainen: en siis lähtökohtaisesti kaipaa minkäälaista päätyä sänkyyn. Mutta tämä on kiva: tällaista voisin tosissani harkita meillekin. Eipähän tulisi iskettyä päätä kovaan seinään enää, niinkin on nimittäin joskus käynyt ;)

IMG_0306

Runsaasta sisustuksesta puheen ollen: tässä on runsautta. Mutta jotenkin tykkään. En vain oikein osaa määritellä miksi... Kaunis tapetti kuitenkin, vaikka onkin vaikea kuvitella tuollaista omaan kotiin.

Mitäs sanotte näistä tunnelmista?

Minä aion seuraavaksi ottaa lasillisen punaviinia ja nauttia ihan vain olemisesta. Hauskaa viikonloppua tyypit siellä ruudun toisella puolella :)!

2 kommenttia:

  1. Kauniita juttuja olet bongannut messuilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta :) Edellisen postauksen yhteydessä onkin hiukan keskustelua siitä, miten sisustukset ei olleet mitenkään erityisen kokeilevia ja keskenään aika samanlaisia. Mutta koska mulla on aika "perusmaku", eli skandinaavinen vähäeleisyys ja tällä hetkellä taas luonnonmateriaalitkin innostaa tosi paljon, niin messuilta löytyi kyllä paljon minun makuuni olevia nurkkia :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!