torstai 15. elokuuta 2013

Pituuskaksoseni Jessica Alba

Hitsinvitsit kun kerkesin unohtaa, että missä törmäsin julkkisten pituuksia listaavaan sivustoon aivan äskettäin. Ideana oli, että voit syöttää ohjelmaan oman pituutesi ja vastauksena saat saman pituisia julkkiksia. Yritin google -hakua, mutta en löytänyt enää juuri sitä sivua (paljon vastaavia kyllä). Joka tapauksessa tästä listauksesta opin, että olen jetsulleen saman mittainen kuin Jessica Alba. Hmm.. olen jotenkin aina kuvien perusteella pitänyt Jessica Albaa pikkuruisena ja itseäni taas pidän hiukan romuluisena. Tosin ongelma ei ole varsinaisesti pituudessa, vaan siinä että en ole erityisen siro malliltani. Olisin aina mieluusti ollut vähän pidempikin: 169cm pätkänä kuulun sukuni lyhimpiin naisiin, vaikka suomalaisen naisen keskipituuden ylitänkin useammalla sentillä. 

Ei tässä jutussa nyt erityistä päätä tai häntää taida olla, mutta tulipa mieleeni kun törmäsin tähän upeaan kuvaan Jessica Albasta. Mieluusti voisin muutenkin näyttää vähän enemmän pituuskaimaltani ;)

JessicaAlba

Kuva: http://www.whowhatwear.com/jessica-alba-08-08-13

*huokaus* Niiiiiin kiva asu!!!!! Voisin helposti kuvitella pukeutuvani tuollaiseen itsekin. Jessica Alba vaikuttaa aina jotenkin niin raikkaalta ja avoimelta, sellaiselta ihmiseltä, johon olisi kiva tutustua. Vai mitäs sanotte? Onko teillä julkkiskaksosia jossain suhteessa?

P.S. Pahoittelut jos joku sattui päivällä paikalle silloin kun hiukan kokeilin erilaisia ulkoasuasetuksia tänne blogiin: Olen aiemminkin kertonut, että tykästyessäni johonkin en kyllästy kovin helposti. Niinpä olen tähän asti ollut aivan tyytyväinen tuon superperusbannerin ulkoasuun, mutta sen sijainti on kyllä häirinnyt oikeastaan koko blogin olemassaolon ajan. Jostain syystä nyt vasta toimerruin keskittämään sen. Better late than never, eikös ;) Nyt olen jopa hiukan miettinyt pitäisikö sittenkin laittaa siihen myös jokin valokuva... Leveysasetusten muokkaamistakin kokeilin, kun vasta (?!?) tajusin että mun blogihan on aika kapea verrattuna moneen muuhun. Sen leventäminen vaan heittää kaikki olemassa olevat tekstit ja kuvat ihan sekaisin, että saas nähdä jaksanko siihen puuhaan ruveta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!