tiistai 20. elokuuta 2013

Häätunnelmia

Lauantaina  olimme vieraina aivan uskomattoman kauniissa ja tunnelmallisissa häissä. Häät saavat myös kyseenalaisen kunnian olla ensimmäiset häät joissa olen ollut ja joissa on satanut kaatamalla. Tunnelma oli kuitenkin niin lämmin ja kaikilla niin hauskaa, että tänään en meinannut enää edes muistaa koko sadetta :)

Järkkäri tosin jäi sateen vuoksi hotellille, joten kaikki kuvat ovat nyt kännykkäräpsäisyjä. Mutta jotenkin nämä kännykkäkuvat onnistuvat mielestäni kyllä välittämään illan tunnelmaa erinomaisesti <3

IMG_1251
Häät pidettiin keskellä maaseutua navetan vintillä. Koristelut olivat aivan käsittämättömän upeat.

IMG_1253
IMG_1259

Enkä muista milloin olisin viimeksi saanut näin hyvää ruokaa häissä. Jos koskaan.

IMG_1255

Mmmm....

IMG_1257IMG_1271

IMG_1279
Vitsi mitä herkkuja!

IMG_1306

Niinhän siinä kävi että hotellissa ei kuvaamaan ehditty. Tässä megapikaräpsy itse juhlista; ilmeisesti se on meikkivoiteen seassa käyttämäni kuultovoide/primer joka aiheutti tuon, että naamani oli kuvassa aivan vitivalkoinen. Oli pakko leikata naama pois, häiritsi koko kuvaa ;) Näkyypähän asu kuitenkin. Tuo Kainon maximekko on ihana!

IMG_1283
Niin kaunista!

IMG_1277
Häissä oli tietenkin myös oikea valokuvaaja, hänen blogistaan (täällä) voi käydä katsomassa parempia kuvia. 

Onnea vielä muruset <3 Ja kiitos mahtavasta illasta :)

4 kommenttia:

 1. No, on kyllä upeat koristelut! Tosi tunnelmallisen näköistä, elokuun pimenevät illat ja häät...varmasti hieno ilta. :)
  Jos meikkivoiteessa on suojakerroin, kasvot näyttävät vaaleilta kuvissa. Siksi HD-/photoreadymeikkivoiteet yms eivät sisällä suojakerrointa. Voi tosin olla, että kuultovoide lisää efetkiä. :) Pääasia, että asuu näkyy hyvin, hih. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upeaa :) Odottelen innolla lisäkuvia tuonne valokuvaajan blogiin, on varmaan hienoja.

   Ainiin, mitä ihmettä mä tosta primerista höpisin: tietysti suojakerroin juu. Tai miksei se kuultovoide lisäisi efektiä (kun sen tehtävä toisaalta juurikin on heijastaa valoa..), mutta kyllä: mun meikkivoiteessa on tosiaan suojakerroin 25. Yleensä en muista koko efektiä koska kuvaan itse aina ilman salamaa ja useimmiten pidän suojakerrointa myös vain ja ainoastaan hyvänä asiana... mutta jos enemmän olisi salamavalojen alla niin pitäisi kenties pohtia asiaa lisää. Onneksi ei noin pääsääntöisesti vaani paparazzit ulko-ovella ;)

   Poista
 2. Aivan ihanan oloiset, tunnelmalliset juhlat!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!