lauantai 5. tammikuuta 2013

Asusuunnitelmia

Huomenna on merkittävä päivä, sillä silloin kastetaan meidän ensimmäinen kummilapsemme. Olen hirvittävän otettu ja iloinen tästä suuresta kunniasta. Ja tietenkin huolissani siitä, että mitähän sitä pistäisi päällensä ;)

asu
Tällaista komboa olen hiukan suunnitellut, mutta en oikein osaa päätää laittaisinko vaalean bleiserin vai mustan villatakin? Kyseessä on tosi pienet ja rennot ristiäiset perheen kotona. Jalkaan ajattelin laittaa mustat sukkahousut ja mustat perusavokkaat.

Valkoinen tekisi kokonaisuudesta raikkaamman ja keväisemmän (miten tuntuukin kuin oltaisiin harpattu jo pitkälle kohti kevättä heti kun vuosi vaihtui..?), mutta toisaalta nuo hihankäänteiden tähdet ei ehkä ihan sovi... ja käänteet avattuna hihan pituus on vähän hassu. Any thoughts..?

4 kommenttia:

 1. Musta näyttäisi näiden kuvien perusteella sopivan paremmin. Toisaalta - jos ei ole kovin kylmä, niin eikös tuo mekko menisi ihan sellaisenaan? Helposti vauvaa sylissä pidellessä tulee kuuma... Ja mekossa näyttää olevan kauniit yksityiskohdat olkapäillä. Tosi ihana tuo ruskea vyö muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmaan oikeassa: luultavasti yritän pärjätä pelkällä mekolla. Me ei olla sylikummeja, mutta eiköhän sitä pientä lämpöpatteria kuitenkin vähän pääse kanniskelemaan :)

   Poista
 2. suosittelen kans pelkkää mekkoa. tai kylmän tullessa mustaa. ja vie terkkuja vaaville <3 :)

  -tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksimielisiä ollaan siis, hyvä. Ja vien ilman muuta :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!