maanantai 7. tammikuuta 2013

Kuvia viikonlopulta ja arvonnan voittaja

Saavuin jo lauantai-iltana ystäväni luokse auttaakseni pienen miehen suuren juhlan valmisteluissa. Sekä tietenkin ehtiäkseni viettää hetken aikaa perheen kanssa ennen ristiäistohinoita.

IMG_4934
Iltapalalla.

IMG_5128
Ristiäiset onnistuivat erinomaisesti: sankari nukkua tuhisti koko toimituksen ajan, vain avaten vähän silmiään päälaen kastuessa. Jatkaakseen kohta taas uniaan. Myös muut juhlaväkeen kuuluneet pikkuiset malttoivat hyvin koko toimituksen ajan. Ja tämä kummitäti selvisi kunnialla evankeliumipätkän lukemisesta, vaikka vähän jännittikin...

IMG_5000
Kastemalja oli lapsen äidin suvussa jo kauan kulkenut, nyt kastetun pikkuisen isoisovanhempien aikanaan häälahjaksi saama kaunis kristalliastia.

IMG_4983
Kakun koristeluun oli pikkumiehen äiti löytänyt idean jostakin blogista (ikävä kyllä en tiedä mistä) ja kakun toteutti toiveen mukaan konditoria Othello Vaasassa. Kaunis (ja herkullinen)!

IMG_5134
Itse olin erityisen fiiliksissä retroherkku voileipäkakusta: jostain syystä aloin himoitsemaan voileipäkakkua jo joskus viime vuonna. Kesällä oli kolmet häät, mutta yksissäkään niistä ei tätä kakkua ollut tarjolla (enkä muutenkaan ole nähnyt sitä missään vuosiin), joten jouduin odottamaan näin kauan saadakseni sitä. Mutta kyllä kannatti: ai että miten hyvää oli... Ei tätä kyllä meidänkään häissä silloin kolmisen vuotta sitten ollut, ei olisi tullut mieleenkään tarjota voileipäkakkua. Hassua millaisia mielitekoja voikaan yhtäkkiä iskeä :)

IMG_5076

mekko/Tara Jarmon, kaulakoru/Noa Noa, vyö/Vila, korvikset/Pilgrim

Uunituore kummitäti :) Koko kuvaa asusta ei ole, mutta tästä näkyy että päädyin (kiitos asukriisini ratkaisuun osallistuneille!) mekkoon ilman mitään jakkua siihen päälle. Hyvin tarkeni. Oltiin muuten sattumalta sylikummitädin kanssa aika samantyyppisissä mekoissa, kuten kuvasta näkyy vilaus ;) No, asustus oli tyystin erilainen, joten ei me sitten ihan samiksia lopulta oltukaan, mutta vähän kyllä huvitti kun purettiin mekkoja aluksi esille :)

Ja sitten (tättärää ja rumpujen pärinää...): kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille! Oli kiva lukea millaisista postauksista olette tykänneet. Kaikille postaustyypeille löytyi omat faninsa, joten taidan jatkaa samaan tapaan kuin tähänkin saakka- tosin pientä ryhdistäytymistä muotiaiheiden kanssa aion suunnitelmieni mukaisesti yrittää. Ja nyt siis arvonnan voittajaan (numeron arvoin Random.orgin True random number generatorilla):

Onneksi olkoon numerolla 12 kommentoinut SusB! Laitoin sinulle sähköpostia.

6 kommenttia:

  1. Kakkuidea löytyi blogista Ewwlyn's cakeheaven. Siellä on ihan mielettömän hienoja kakkuja vaikka millä mitalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos täydennyksestä, en sitten tuota tajunnut kysyä samalla kun tarkistin konditorian ;) kummitädiltä terkkuja muruselle <3

      Poista
  2. Oletpa ollut kauniina! Ihania ristiäiskuvia muutenkin. Odotan muuten innolla, mitkä silmälasit valitsit, omat suosikkini olivat ne postauksessa ekana esiintyneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :)! Pientä vinkkiä silmälasiasiaan voi käydä hakemassa kehyspostauksen kommenttilootasta... parempia kuvia toki sitten kun lasit joskus parin-kolmen viikon kuluttua saapuvat.

      Poista
  3. Ehdottomasti jatka samaan malliin :) Mukavaa lueskella kaikenlaisia juttujasi.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!