torstai 3. tammikuuta 2013

Järkiostos

Vihjasin eilisessä postauksessa tehneeni yhden erittäin tärkeän ostoksen. Kyseessä ei ole mitään kovin jännittävää, mutta sitäkin tarpeellisempaa: Icebug SPEED-L BUGrip nastakengät. 

polaroid

En kertakaikkiaan ymmärrä miksen ostanut näitä jo aiemmin: sen sijaan pari vuotta sitten ostin tarkoituksella sellaiset kengät, jossa ei ole nastoja pohjassa. En keksi yhtään järkevää syytä miksi niin tein (vaikka päätös oli harkittu...), kun kenkiä tuli kuitenkin aina vain käytettyä lisäpiikkien kanssa. Kyllästyin niiden hankaluuteen perin pohjin jo viime talvena ja nyt päätin vihdoin korjata asian, kun nämä Icebugit löytyivät vielä sopivasti alesta. Intersportista, jos jotakuta kiinnostaa. Myös ainakin Partioaitasta näitä löytyy, mutta Helsingissä oli enää tosi huonosti kokoja jäljellä kun viikko sitten kävin.

IMG_4893
(Ai mitä koirankarvoja...? Ei meillä...) Nuo nastat on mulle ihan pakolliset koirien kanssa, en ikinä saisi vauhtia pysäämään ilman niitä ;) Mutta suosittelen lämpimästi myös kaikille, jotka muutenkin ulkoilevat liukkailla: näiden ansiosta askel voi olla täysin rento vaikka peilijäällä. 

Näitähän on olemassa vaikka mitä erilaisia malleja: varrettomia lenkkareita, korkeampivartisia ja "siistimpiä" malleja, sekä erilaisia näitä puolivartisia. Itse olisin kenties toivonut vielä ihan pikkuisen korkeampaa vartta (koska hanki on varsin tuttu paikka koirien kanssa...), mutta tällaista vaelluskengän tyyppistä ei ollut muulla varrenmitalla. Onneksi voin metsään mennessä edelleen käyttää niitä vanhoja talvilenkkikenkiäni: teillä nämä riittävät kyllä.

Ihan parhaat.

p.s. Muistakaa osallistua arvontaan (täällä)! Näyttäisi hiukan siltä, että voittomahdollisuudet ovat aika hyvät...

3 kommenttia:

 1. Nuohan vaikuttaisi juuri sellaiselta ostokselta, jotka multa puuttuu ja johon saisin mieheltänikin siunauksen, heh ;) Eivät ole siis juoksuun tarkoitetut, vaan kävelyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nää on tarkoitettu kävelyyn, mutta Icebug tekee myös juoksuun tarkoitettuja versioita. Yksi kaverini juuri osti sellaiset: Anima taisi olla sen mallin nimi. On ymmärtääkseni ollut tyytyväinen. Jos siis haluat ennemmin juoksuun :)

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! Juu, juoksuunhan minä :) Voisi harrastaa sitä talvellakin, nyt kun se on rajoittunut enemmän kesään :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!