sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kehysvaihtoehtoja

Olen siis tänään itse vauvanhuuruisissa tunnelmissa ja jännään ensimmäistä kertaa kummin roolissa (jaiks!). Jos muistan (ja ehdin!) niin yritän kuvailla mihin asuun päädyin. Sillä välin ajattelin vähän arvuuttaa teitä :)

Kävin perjantaina tilaamassa itselleni uudet silmälasit. Aiemmin viikolla kävin hiukan testailemassa eri kehysvaihtoehtoja ja tilaukseen lähti näistä yksi.

vaihtoehto1
Nämä...

vaihtoehto2
...nämä...

vaihtoehto3
...tai nämä.

Mitäs tykkäät, onko suosikkia..? Ja arvaatko minkä valitsin..? Tähän saakka jury on ollut jopa hämmentävän yksimielinen suosikin suhteen ja tilaukseen lähtikin omaan makuuni hiukan villi kortti... (jos sanaa "villi" voi minkään noiden yhteydessä käyttää ;))

P.S. Tänään ehtii vielä ottaa osaa arvontaan!

2 kommenttia:

  1. Ensin ajattelin mustia Gucceja, mutta sitten päädyin kuviollisiin Pradoihin! Upeat sinulla! Väri on pehmeä kasvoille ja pieni printti tuo trendikkyyttä samoin kuin hieman isompi kehyskoko pystysuunnassa =)! Mitkähän mahdoit valita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, tietenkin heti kun sanoin kaikkien olleen yksimielisiä niin heti tuli kommentti vähän eri suunnasta ;) Itse tykkäsin noista kaikista kolmesta aika tasaisesti ja siksi hämmästyin kun aika nopeasti kaikki joilta livenä kysyin, olivat sitä mieltä että heivaa nuo tummimmat (Guccit). Noita Pradoja ei enää ollut liikkeessä kun menin uudelleen varsinaisesti tekemään tilausta: itse muutenkin vähän emmin tuon printin kanssa kun mietin että voiko se olla hankala yhdistää erityylisten asujen kanssa. Testailin kyllä muitakin, mutta salaa taisin olla jo päätökseni tehnyt, joten tilaukseen lähti nuo kolmannet Bvlgarin lasit. Ne ovat värinsä puolesta sellaiset joita en ikinä olisi kuvitellut valitsevani, mutta jotka sitten vaan jotenkin tuntuivat sopivan päähän hyvin. Ja valintani sai myös laajan tuen omasta kaveripiiristäni :) Parempia kuvia tulossa sitten kun saan lasit: jokun viikko tässä taitaa vielä ikävä kyllä mennä.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!