sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Weekend Snapshots

Muutama puhelimella napsaistu kuva viikonlopusta. Muutama, koska paljon muuta tänä ihanan laiskana viikonloppuna ei olekaan tullut tehtyä :)

kollaasi
Perjantaina minulla oli vieraana rakas ystävä, mutta silloin en muistanut ottaa kuvan kuvaa edes puhelimella. Ohjelmassa oli herkkuja ja Downton Abbeya (ja siis MITEN TYPERÄ lopetus, kysyn vain!?! Ihan pöljä.). 

Lauantaina oli tarkoitus mennä miehen kanssa käymään asioilla Jumbossa, mutta ei jaksettu. Oi autuus: en tehnyt kertakaikkiaan mitään muuta kuin sen tauluprojektin ja sitten käytiin tyttöjen kanssa vähän ulkoilemassa, olihan huskykoiran unelmailma :) Sitten syötiin itsemme tärviölle: iltapalaksi oli Nachos Supreme, johon tein ensimmäisen kerran itse guacamolen Safkaa- kirjan nopean guacamolen ohjeella, joka on yksinkertaistettu versio tavallisesta guacamolesta. Ja se oli TAIVAALLISEN hyvää. Ja niiiin helppo ja nopea tehdä. Ei ikinä enää purkista, sillä tämän itse tehdyn maku oli jotain aivan muuta. (Ainoastaan ohjeen suolaa vähentäisin roimasti tai jättäisin pois ainakin näin nachojen kaverina, vinkkinä jos joku muukin aikoo kokeilla.) Seuraavaksi pitää kokeilla tehdä itse myös salsaa! Jos jollain on hyvä ohje, niin saa vinkata. Lisäksi suunnittelin netin avustuksella Lontoon- reissun shoppauksia. Aiai, mitenköhän siellä pitää järjen matkassa ja ostokset kohtuuden rajoissa..? 

Tänään sitten hoidettiin asioita: kävin postissa ja sitten käytiin siellä Jumbossa. Jumbossa ostettiin vihdoin ja viimein uusi printteri: vanha on toiminut huonosti jo kuukausia. Wuhuu, olen ollut tosi kiukkuinen jos jonkun yhden paperin takia joutuu lähtemään toimistolle tai yliopistolle tulostamaan. Tässä uudessa on skannerikin, helpottaa elämää huomattavasti (vaikka valokuvalla sen on monesti saanutkin korvattua ;)).

Postissa odotti tammikuun Livbox, joka saapui muiden blogeista päätellen minulle ainakin viikkoa myöhemmin kuin muille ja paketti oli pahoin kärsinyt. Sisältö onneksi oli kunnossa ja vaikutti mielenkiintoiselta. Etenkin tuota Moroccanoil- hiusöljyä olen halunnut kokeilla jo tosi pitkään: olen jo testannut Kérastasen Elixir Ultimen, L'orealin Mystic Oilin sekä Kérastasen Cristalliste- seerumin (jota sain lisää joulukuun Livboxissa). Nuo kaikki ovat olleet ihan hyviä, mutta mitään taikoja ei vielä ole tapahtunut. Tosin en tiedä onko minun hiuslaatuni otollisin taikojen tapahtumiselle; dramaattisin vaikutus olisi varmasti vielä huonokuntoisemmassa tukassa. Mutta siis innolla kokeilen tätä kulttimaineessa olevaa tuotetta! Dermalogican seerumi on esitteen mukaan "kylmän ja kuivan ilmaston täsmätuote" joka "stimuloi kollageenin muodostumista ja auttaa ihoa kiinteytymään ja uudistumaan yön aikana." Kuullostaa niin lupaavalta, että taidan kokeilla heti ensi yönä! Silmänympärysvoide taas "vaikuttaa ihon syvimmissä kerroksissa ehkäisten ikääntymisen merkkejä, ärsytystä ja turvotusta" ja sitä voi käyttää myös "arpien ja huulten hoitoon, kaulan ja decolté- alueen iholle sekä kasvonaamioksi". We'll see, pitää testata. Silmänympärysvoiteista oma kokemukseni on vielä aika heikko, joten en tiedä osaanko miten hyvin vertailla. Isadoran kynsilakkaa kokeilin heti ja ällistyin: lakka oli todella paksua ja helposti levittyvää, eikä toinen kerros edes olisi ollut välttämätön. Kestävyydestä en vielä mene sanomaan mitään, mutta alku vaikuttaa kyllä TODELLA lupaavalta! Väri on kaunis tumma sininen. En olisi tarvinnut uutta tummaa lakkaa, mutta tämä vaikuttaa niin hyvältä, että eiköhän tule käyttöön: vaikka olin kuullut Isadoran lakoista hyvää ja itsekin kokeillut yhtä, niin tämä ylitti kaikki odotukseni!  Todella varteenotettava kilpailija aiemmille suosikeilleni Essielle ja OPIlle. Huulipuna on kaunis fuksiaan vivahtava punainen (kuvassa sävy näkyy huonosti), joka on varmaankin ihana etenkin sitten kesällä :)

Semmoista tänä viikonloppuna, ihanaa joutilaisuutta ja pieniä kivoja puuhia. Nyt on akut ladattu ensi viikkon- kaikenlaista kivaa onkin tiedossa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!