perjantai 18. tammikuuta 2013

Päivän asu

Tällaisessa asussa uhmasin tänään ensin pakkasta kaupungilla ja vähennettyäni hiukan aluskerroksia (tilanne kuvassa) vastaanotin rakkaan serkkuni pienen poikansa kanssa meille kyläilemään. 

IMG_5360

liivi/Henry Lloyd, paita/Filippa K, farkut/Zara, vyö/Stockmann, kaulakoru/Noa Noa, ranteessa/Nomination & Ideakoru & Beso Helsinki, korvakorut/Pilgrim, villikset/made by mama <3

IMG_5361

Tuo liivi on ihan must kaikilla pakkassäillä: se on niin paksua villaa, että olen itse asiassa vakuuttunut että se päällä on suorastaan mahdoton palella. 

Mutta camoon: ei kyllä ennen varoitellut ilmatieteenlaitos vaarallisen kylmistä keleistä jos pakkasasteita oli tulossa -20... aika hassua minusta, tässä maassa tuo nyt ei ole mikään kovin harvinainen lukema.

IMG_5353

Tarkkasilmäisimmät saattavat huomata kuvassa jotain uuttakin..? Enkä nyt tarkoita asukuvan ottopaikkaa ;)

Huomenna on tiedossa koko päivän täydeltä kivoja kulttuuririentoja hyvässä seurassa, raporttia seuraa kyllä. Sitä ennen vielä pieni hetki sohvalla hyvässä seurassa :) Ihanaa viikonloppua sillekin puolen ruutua!

p.s.Yritin eilen ihan vähän vaan käydä kokeilemassa yhtä kollaasin tuotteista ja pääsin juuri liikkeeseen sisään, kun palohälytys tyhjensi koko kauppakeskuksen. Äh. Yrittääköhän universumi kertoa minulle jotakin..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!