keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Shoppailusuunnitelmia...

Viime vuoden loppupuolen olin, kuten olenkin jo kertonut, shoppailulakossa. Lakkoni aikana ehdin "yllättäen" tehdä kaikenlaisia suunnitelmia tämän vuoden shoppailujen varalle ;) 

for 2013Tästä kollaasista löytyy ne perusvaatekappaleet, jotka haluaisin täydentää kaappiini. Mukana on sekä haaveita, että suunnitelmia. Kaikkeen kollaasissa olevaan minulla ei ole varaa (ellen sitten tosiaan voita lotossa ;)), mutta joka tapauksessa ajattelin keskittää vähäiset roposeni ensi vuonna entistäkin tarkemmin laatuun määrän sijasta. Minun on myös pakko ostaa uusi tietokone, joka jo yksinään on sen verran kallis hankinta, että muita shoppailuja on hillittävä.

Huomasin jo syksyn puolella, että omistan tällä hetkellä vain mustia saappaita ja nilkkureita, jonka lisäksi olen käyttänyt Converseni kirjaimellisesti puhki. Hakusessa olisi siis nyt heti keväällä ainakin uudet Conssit ja kenties jotkin rennot nilkkurit myös, jos sopivat tulevat vastaan. Konjakinväriset saappaat ovat myös toiveissa, mutta niiden hankinta jäänee syyspuolelle. Yhdet perussiniset farkut olisivat tarpeen, samoin kuin uusi raitapaita vanhan ja kuluneen tilalle.

Perusvaatteiden lisäksi tekee todennäköisesti varmasti mieli hankkia jotain ajankohtaisiakin juttuja- ja pienet hullutukset sallittakoon :) Lisäksi tiedossa on taas ainakin kahdet (ja mahdollisesti jopa kolmet) häät, joten juhlapukeutumistakin on jälleen suunniteltava. Ja se reissukin on tulossa.

Kevään muotiin olen vasta orientoitumassa, sillä olen oikein tarkoituksella säästellyt sitä. Hankin itselleni uudenvuodenlahjaksi Voguen SS2013 Collections- lehden, joten haaveilu alkakoon! Suosikkikollaasia tulossa vähän keväämmällä.

le_vogue_collections_printemps___t___2013_6497_north_382x


Kaikkien houkutusten keskellä yritän kuitenkin muistaa palauttaa tämän perustarvekollaasin mieleeni ja ainakin harkita tarkkaan ennen kuin ostan jotain mikä ei ole listalla. 

Aleshoppailutkin yritän jättää tällä kertaa minimiin: vaikkakin yhden äärimmäisen tärkeän hankinnan olen jo tehnyt, yksi kollaasistakin löytyvä juttu on tilauksessa ja lisäksi täydellisen statement- kaulakorun metsästys on edelleen käynnissä. Tässä postauksessa himoitsemaani statement- korua en koskaan löytänyt (etsinnöistä huolimatta), enkä ole sen jälkeenkään törmännyt sellaiseen, mikä olisi täysillä "iskenyt". To be continued...

Onkohan joku muukin jo tehnyt shoppailusuunnitelmia kevään varalle..?

2 kommenttia:

 1. Tutun oloisia suunnitelmia. Mä tarttisin myös uusia raitapaitoja kulahtaneiden tilalle (mikä mahtaisi olla hyvä merkki...?), tennarit, vaaleanruskean nahkalaukun - ja läppärin. Harmi kyllä tää nykyinen alkaa olla niin finaalissa.

  ONNEA 1-vuotiaalle blogillesi!! En laittanut osallistumisviestiä arvontaan, koska mä luulen että myöskään mun iholle tuo ruusuvoide ei välttämättä sopisi. Mutta hengessä mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt Filippa K:n raitapaita ja olen tykännyt siitä tosi paljon: sen malli on aivan täydellinen (kapea, mutta ei tiukka) ja se on kestänyt todella ahkeraa käyttöä ja pesua monta vuotta. Se on tosi laadukasta ja pehmeää puuvillaa. Se on silti puuvillapuseroksi aika arvokas (silloin aikoinaan muistaakseni 79e), mutta minusta ollut ehdottomasti hintansa arvoinen- ja siksi ajattelin ainakin itse hankkia toisen samalta merkiltä :)

   Kiitos onnitteluista! Tuo arvonnan tilanne on kyllä vähän surkuhupaisa, mutta ehkä joku vielä innostuu ;)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!