lauantai 17. tammikuuta 2015

Äidin ristiäislook

Beben röyhelöt nähtiin edellisessä postauksessa ja nyt on siis minun vuoroni. "Lavastin" asun uudelleen tänään, joten meikki ei ole sama kuin ristiäisissä, eikä hiukset. Kampaus kylläkin, eli ponnarilla mentiin. Mutta vähän siistimmällä ponnarilla ;D Meikki ei ollut erityisen vahva sunnuntainakaan, mutta hiukan mietitympi sentään kuin näiden kuvien meikkivoide, ripsari ja poskipuna -yhdistelmä.

Mutta tärkeimpään: mikä valoilmiö tänään taivaalla! Nämä kuvat on otettu taas vasta iltapäivällä luonnonvalossa, enkä edes joutunut lisäämään valoa käsittelyvaiheessa (blogger toki mössäsi taas kuvia hiukan latausvaiheessa) -parempaan suuntaan ollaan menossa ja nyt sen alkaa huomata. Puhumattakaan siitä mitä valo tekee mielialalle! Yhdessä hyvin nukuttujen öiden kanssa: bebe on viimeisen viikon ajan herännyt öisin syömään vain kahdesti. En tiedä miten kauan tämä vaihe kestää, mutta tarpeeseen tuli ja toivossa on hyvä elää että tästä ei enää tiheämpään (yö)syöntiin palata... 

20150117-IMG_8252
20150117-IMG_8237
20150117-IMG_8232


paita/Mamalicious, hame/H&M, kengät/Gabor, sukkikset/Falke, kaula- ja korvakorut/Kalevala koru, rannekoru/Päivi Sohkanen

Minusta asu oli tosi passeli kotona vietettyihin, pienimutoisiin ja rentoihin ristiäisiin. Olen erittäin tyytyväinen hamelöytööni: aikaa etsintään oli vähän, mutta henkkamaukasta nappasin hiukan randomilla viimeisen tangossa roikkuneen kappaleen tätä mallia. Ja tykkäsinkin siitä kovasti päällä! Hame ei ole liian lyhyt, mutta kuitenkin tarpeeksi, jotta kokonaisuus säilyy tummasta väristä huolimatta kevyenä. Malli on sopivan ryhdikäs tekemään trikooyläosasta juhlavamman, mutta ei liian virallinen tai vakava. Erityisesti tykkään näkyviin jätetystä vetoketjusta hameen takaosassa. Tälle uskoisin tulevan käyttöä myös myöhemmin :)

Mitäs tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. Hyvä hamelöytö! Imettävä äiti ei voi oikein umpinaisiin mekkoihin pukeutua, mullakin oli hame + pitsijakku -yhdistelmä. Tosi kaunis asu ja hametta voisi hyvin käyttää vaikka neuleen kanssa myöhemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös? Jostain syystä en ole pitkiin aikoihin ostanut mitään henkkamaukan myymälästä, mutta nyt onnisti. Tosiaan imetyksen ehdoilla mentiin, joten piti saada jotain sopimaan tuohon "juhlavimpaan imetyspaitaani" ;D Hei tuo neuleideahan on huippuhyvä: jostain syystä olin miettinyt juhla- tai kenties jonkintyyppistä työpukeutumista, mutta tuohan menisi vaikka ihan arjessa vaikka harmaan neuleen kanssa. Tai collarin (jos minulla sellainen olisi ;)). Pitää pistää korvan taa, kiitos :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!