lauantai 12. syyskuuta 2015

Outfit in Black & White

Pääsinpäs tekemään hiukan ostoksia, pitkästä aikaa tavallisten ihmisten kaupoista ;)

20150908-IMG_0147
Ostoslistalla olivat farkut: taisinkin mainita hajottaneeni niitä eräänä epäonnisena päivänä peräti kaksin kappalein. Vaaleansinisiä Zaran luottofarkkujani vastaavia ei kertakaikkiaan näyttäisi olevan kaupoissa juuri nyt, mutta harmaat pillit sentään löytyivät ilman ongelmia ;) Asioin ensimmäistä kertaa Cubuksessa farkkuostoksilla ja nämä "Jegging Jane" -malliset ovat supermukavat päällä. Eivät olleet hinnalla pilatut, saas nähdä miten kestävät käyttöä ja pesua. Ja oli muuten hyvä palvelu, kiitos vaan Iso Karhun Cubuksen huippumyyjälle!

20150908-IMG_0145
Kauppakeskus Iso Karhuun oli avattu uusi Vero Moda - Porissa ei sellaista olekaan useampaan vuoteen ollut. Oikeastaan etsin liikkeestä jonkinlaista toppia tai puseroa, mutta nekin ovat nyt väärän mallisia minulle: en ole innostunut laatikkomallisista yläosista. Sen sijaan tämä jakku tarttui matkaani: olen jo pidempään suunnitellut kuviollisen jakun hankintaa, sellaisella on niin helppo piristää asuja.

Näissä kamppeissa käväisin keilaamassa uusien ja vanhojen opiskelukavereiden kanssa: asukuvat kerkesin ottamaan tietenkin vasta palatessa ja illan pimeys näkyy niin hyvin taas kuvien valaistuksessa :(

Yritin tietenkin etsiä myös sitä kukkapaitaa, mutta en löytänyt sellaista kuin olisin halunnut. Yhden "vähän sinnepäin" kukkapaidan hankin kuitenkin: väritys tai materiaali ei ollut toivomani, mutta malli on tosi kiva. Yritän saada senkin kuviin piakkoin :)

Ylipäänsä muuten olen hämmentynyt. Syysmuoti on aina ollut lemppariani. Pitkän äitiys- ja imetysvaatekauden jälkeen olisin kuvitellut olevani aivan pähkinöinä kaikkkien ihanien vaatteiden keskellä. Mutta en innostu nyt mistään mitä kaupoissa on. Ihana Hertta kirjoitteli samasta aiheesta jo jokunen viikko sitten. Olenkohan tullut vanhaksi? Poolokauluspaidat, nyöripaidat, 70 -luvun värit ja culottes -housut...not for me. Korkeavyötäröiset farkut ja laatikkopaidat -not for me. Bootcut -lahje on ainut josta saattaisin taas kohta ajatella olevani kiinnostunut. Onneksi klassikot sentään ovat aina klassikkoja ja yhtä ihania kaudesta toiseen :) Niiden rinnalle vain kaipaisi jotain pientä piristystä. No, katsotaan: jospa saisin kirppiskassini roudattua myytäväksi ja tienattua jokusen roposen, voisin ajatella panostavani yhteen mielessäni olevaan mekkoon. 

Iskeekö syysmuoti teihin?

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva jakku! Ja joo, sama juttu, pintamuoti tuntuu oudolta. Onneksi on tosiaan niitä klassikoita, jotka on aina turvallisia. Mut onko tää nyt vanhuutta...? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mieluummin kuin vanhuutta ajattelen tietysti että se on hyvää makua ;)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!