lauantai 19. syyskuuta 2015

Urban Decay Sokoksella

Varmaan olettekin jo kuulleet, että kosmetiikanystävien kulttimerkki Urban Decay on viimein saatavilla myös Suomessa, Sokoksella (ainakin Helsinki ja Tampere, sekä verkkokauppa). Helsingin reissullani halusin ehdottomasti päästä hipelöimään valikoimaa livenä, joten poikkesin Sokoksella.

UrbanDecay

Ostoslistallani oli Naked Basics paletti, sillä suuren kevätsiivouksen jäljiltä en enää omistanut yhtään mattaluomiväriä. Olin suunnitellut tilaavani paletin jostain nettikaupasta, mutta en ollut pitänyt mitään kiirettä tilauksen kanssa: minulla oli siis "hyvä syy" vierailuuni ;) Olin myös lukenut hyviä arvosteluja All nighter -meikinkiinnityssuihkeesta, joten halusin kokeilla seuraavaksi sitä. Primer Potionin tilasin nettikaupasta jo jokin aika sitten, mutta en ole vielä ottanut käyttöön kun vanhaa luomivärinpohjustajaa on edelleen jäljellä.

NakedBasics2

Kun merkki siis rantautui Suomeen, ajattelin käydä katsomassa miten hirveät Suomi -lisät hintoihin on laitettu. Ja kuulkaas: ei ollut laitettu! Ensimmäinen jenkkimerkki jonka tiedän, joka on samoissa hinnoissa Suomessa kuin Jenkeissä. Olin etukäteen tarkistanut hinnat vertailua varten eräästä brittiläisestä nettikaupasta, josta olen jonkin verran tilannut kosmetiikkaa. Sokoksella Urban Decayn tuotteet olivat joitakin euroja edullisemmat kuin tuolla nettikaupassa ja kommentoidessani asiaa myyjälle, hän sanoi hintojen olevan samat kuin Yhdysvalloissa. Ja uskon tämän. Kyseessä on siis mielestäni laatuunsa nähden kohtuuhintainen sarja, samaa hinta- ja laatuluokkaa kuin MAC. (Oma, satunnaisen harrastajan mielipiteeni ;))

Luomiväriä (päädyin muuten Basics 2 -palettiin, jonka sävy ovat aavistuksen kylmemmät kuin ykkösessä) ehdin jo keilausiltana hiukan kokeilla ja olin tyytyväinen: pysyvyys oli hyvä ja sävy sellainen kuin oletinkin. Tällä hetkellä käyttämäni MACin meikinkiinnityssuihke on aivan lopussa, joten All nighter spray pääsee aivan juuri testiin. Palaan arvion kanssa myöhemmin. Primer potionista olen kuitenkin kaikkein uteliain -sitä on kehuttu niin paljon, etten meinaa millään malttaa odottaa saavani sen käyttöön ;)

Onko Urban Decay teille tuttu? Onko teillä merkiltä jotain suosikkituotteita näiden kulttisuosikkien lisäksi?

5 kommenttia:

 1. Mun pitäisi päästä käymään Helsingin Sokoksella myös, hih! Haluaisin kokeilla ainakin naked skin -peiteainetta ja juurikin tuota meikinkiinnityssuihketta. Mulla on ollut primer potion käytössä vuosia ja se on ihan paras. Siis oikeasti luomivärit pysyy ihan koko päivän täydellisesti kuosissa eikä yhtään pakkaudu luomien juonteisiin. En luovu siitä ikinä! Mitä nyt olisi joskus kiva kokeilla sitä hiukan hohtavaa versiota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sun varmasti täytyy tehdä retki ;) Joo tota primeria on kyllä hypetetty jo niin kauan ja niin joka puolella, että odotukset on korkealla :D kiinnitin myös huomiota että niitä oli vaikka mitä erilaisia: käytän nykyään vain sen verran harvoin luomiväriä, että en oikein osaa vaatia mitään muuta kuin hyvää pitoa ja levityspohjaa värille.

   Poista
 2. UD on kyllä ihana ja tosi kiva, että saatiin se Suomeen ja vieläpä noilla edullisilla hinnoilla! Mä olen ihastunut nyt siihen primerin kiiltävään versioon, tai mikä helmiäinen se ikinä onkaan. Saa voidemaisen luomivärin ja pohjustuksen samassa, selviää silmämeikistä yhdellä tuotteella ja halutessaan voi laittaa lisäksi rajauksen ja/tai tummempaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan. Kiinnostaisi myöskin kokeilla meikin kiinnityssuihketta, jota on paljon kehuttu, sekä meikkipuuteria, sillä siinä on niin kaunis rasia, että olisi mukava pitää sitä käsilaukussa. Naked2-paletin ostin, mutta olen tosi vähän sitä käyttänyt, ehkä ei ihan vastannut odotuksiani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa siltä että toi hemiäisprimer pitää laittaa testituotteiden jonoon ;) Kiinnityssuihkeraporttia tulossa lähitulevaisuudessa...

   Mikä tuossa Naked2 -paletissa ei vastannut odotuksia: pysyvyys, sävyt, koostumus..?

   Poista
  2. Mun mielestä luomivärien koostumus ei ole mitään huipputasoa, eikä pysyvyyskään. Olen käyttänyt paljon parempiakin. :) Mutta kun alle laittaa primerin, niin kyllä ne ihan OK:sti pysyy, ilman primeria kerääntyy juonteisiin samantien. Rasia on kyllä kaunis ja monta sävyä samassa.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!