torstai 25. heinäkuuta 2013

Laukkuja!

Edellispäivänä himoitsin uusia kenkiä. Tällä kertaa lottovoittoa kaipaillaan parin laukkuhaaveen vuoksi. Givenchyn Antigona (eniten himottaisi tämä Darth Wader -henkinen versio) ja Mulberryn Willow (vaikka tämä hauska väri) pitävät edelleen paikkansa laukkuhimotuslistani kärjessä, mutta tänään listalle lisättiin pari uutta tulokasta.

Nimittäin Vuittonin uutuus "W -bag" -tästä en löytänyt vielä LV:n omilta sivuilta mitään tietoja, mutta nappasin alla olevan kuvan The Trend Diaries -sivustolta.

TD24.7.
Kuva: http://www.thetrenddiaries.com/2013/07/michelle-williams-new-face-louis-vuitton.html

Willown ja Celinen Trapezen henkeähän tässä on, kovasti. Me likes!!!!

Sitten. Muitatteko kun keväällä ostin melko ruman, mutta käytännöllisen laukun (täällä)? Teen harvoin sellaisia hankintoja (shoppailufilosofiani mukaisesti olen ennemmin ilman kuin teen kompromisseja), mutta nyt oli käytännön syistä pakko hiukan joustaa.

MeliMeloCameraBag
Kuva: http://www.melimelo.co.uk/products/camera-bag-rock-snake

Voi miten mielelläni vaihtaisin laukkuni tähän Meli Melon ihanuuteen! Koko näyttää sen verran pieneltä, että en tiedä menisikö sinne tosiaan järkkäri. Ei ainakaan vaihtoputkella. Mutta minähän kuvaan lähinnä samalla kiinteällä 50mm -objektiivilla, joten...

TAHTOO!

Mitä sinun laukkuhimotuslistaltasi löytyy juuri nyt?

4 kommenttia:

 1. Mun laukkuhimotuslistalla on konjakinsävyinen suht tilava nahkalaukku ja sellaisen annan itselleni luvan ostaakin back-to-work bagiksi, kunhan sopiva löytyy. Sävyn pitäisi olla sellainen aika vaalea konjakki, ei punertava.

  Multa puuttuu muuten kans järkkärin laukku! Tuo sun linkkaama on ihan mieletön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvauksestasi tulee heti mieleen Samujin Tori. Tai MeliMelon Thela -bag -sitä en tosin ole koskaan nähnyt livenä, mutta kuvan perusteella ihana. Voi, hauska nähdä mihin sitten päädyt :)

   Poista
 2. Mullakin on Willow kuolauslistalla, mutta jäänee ostamatta muiden hankintojen takia... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, mitähän hankintoja olet tekemässä ..? Jännä nähdä sitten :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!