sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Makuuhuoneen viimeinen silaus

Olen tainnut aiemminkin vihjata että meillä on miehen kanssa paha tapa aina silloin tällöin lykätä kaikenlaisia ei-pakollisia asioita. Makuuhuoneen pintaremonttia esimerkiksi suunniteltiin pari vuotta. Se saatiin vihdoin viime kesänä aikaiseksi: iiihana lopputulos auringonvalossa kuvattuna täällä.

Ei olisi kannattanut niin kauheasti tuossa postauksessa vitsailla sisustuksen viimeisen silauksen viipymisen suhteen: ei nimittäin tullut valmista beben 2 -vuotissynttäreille :D Mutta jouluksi tuli!

Makuuhuone
VitaEos
Pisimmälle ehjälle seinälle rakennettiin valokuvakollaasi meidän perheestä, jota on minusta ihana katsella <3 Objektiivi vääristää kuvaa, mutta mielestäni livenä kuvaseinän mittasuhteetkin ovat nyt oikein. Ennen -tilanteessahan seinällä oli niin ikään muutama kuva, mutta asetelma oli aivan liian pieni ja lopputulos näytti hassulta. 

Peräseinälle laitettiin äitini tekemä ryijy. Sen kuvio on Merikarvialta, josta äidin puolen sukuni on peräisin. Mielestäni ryijy teki nurkasta kauniin katseen kiinnittäjän, tykkään siitä nyt tosi paljon. 

Ryijy
Elävässä elämässä nuo tuolit toki ovat useimmiten täynnä vaatteita, että sen verran stilisoin kuvaa varten ;) Minua tuolit eivät silti haittaa tuossa, vaikka olenkin saanut niistä joitakin kommentteja. Myös huskyrullia on useimmiten yksi molemmilla tyynyillä: tällä kertaa toinen koira olisi varmaan löytynyt sängyn alta.

Lopuksi on pakko pahoitella kuvia: objektiivivääristymien lisäksi valotus on surkea. Kuvat on kyllä otettu päivällä, mutta enempää valoa ei nyt irronnut. Ehkä saatte kuitenkin jonkinlaisen käsityksen :)

Oikeastihan haaveilen myös kokonaan uudesta sängystä ja yöpöydistä. Ja sängynpäätyseinälle pitäisi myös tehdä jotain (tietäisi vain mitä). Että ei mikään sillä lailla vieläkään valmista ole. Tietenkään ;) 

Täällä valmistaudutaan taas yhteen kiireiseen viikkoon. Voi kun nämä viikonlopun ihanan kirpakat talvisäät jatkuisivat! Saan niistä ihan hurjasti virtaa. 

Mitäs tuumitte makuuhuoneen viimeisistä silauksista?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Ollaan hyvin tyytyväisiä kokonaisuuteen myös itse, edelleen ja etenkin nyt ;)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!