lauantai 12. huhtikuuta 2014

Perjantain paras..

... taisi myöhästyä varsinaisesta perjantaista muutamalla minuutilla, mutta ei anneta sen häiritä ;) Viimeistelen tässä yhtä työrykäystä samalla, huomennakin menen tekemään lyhyen päivän. Ennen kuin pääsen shoppailemaan erinomaisessa seurassa, kiva päivä tiedossa siis :)

Mutta siis tämän viikon perjantain paras täytyy olla häitä varten ostamani iiiihana Katri Niskasen mekko. Ja guess what..? Se ei ole musta. Ei edes harmaa. Eikä mustavalkoinen!

IMG_4542
En usko koskaan omistaneeni mitään näin sinistä. Mutta tämä on ihana!

IMG_4534
IMG_4540
Kuten tällaiset mekot usein, ei tämäkään näytä paljon miltään henkarissa (ja kuvatkin ovat harmittavan suttuisia, ehdin jälleen kuvailemaan vasta hämärän aikaan). Päällä se on kuitenkin tosi kaunis. 

Tämä oli kyllä varsinainen onnenkantamoinen: kävi nimittäin niin, että lähdin Katri Niskasen liikkeeseen ystäväni seuraksi. Itse olin menossa Espritille katsomaan, josko sieltä olisi löytynyt Suvin vinkkaamaa mekkoa. Hetken mielijohteesta kuitenkin Katri Niskasen Sample salesta innostuneena päätin, että tätähän on pakko kokeilla. En hetkeäkään uskonut, että sample -kokoinen mekko mahtuu päälleni. Mutta se mahtui ja oli täydellinen. (Ja lopulta vain minä poistuin liikkeestä ostoksen kanssa. Oho.) Plus myyjän mukaan tätä on tehty vain tämä yksi näytekappale, joten mekko on myös uniikki :)

Seuraavaksi pitäisi miettiä tuohon jakkua. Minulla olisi malliltaan sopiva valkoinen olemassa, mutta minusta tällainen sininen ja valkoinen on jotenkin vähän liiankin kansallisromanttinen. Joku melko lyhyt musta bleiseri olisi takuuvarma valinta ja sellaiselle olisi käyttöä myös tulevaisuudessa. Mutta tulisiko teille mieleen jotain vähän yllättävämpää, villejä kortteja vaihtoehdoiksi..? Hmmm. Pitänee vähän kierrellä huomenna myös jakkuasiat mielessä.

Mitä mahtavinta viikonloppua kaikille sinne ruudun toiselle puolelle :)!

6 kommenttia:

 1. Kaunis leikkaus mekossa! Mun mielestä sininen sopii kauniisti oranssin / korallin sävyjen kanssa. Vastavärin jostain sävystä löytyy usein kiva väripari. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm... Totta, hyvä vinkki, kiitos! En tiedä mahtaisinko ihan korallin väristä jakkua "uskaltaa", mutta kynnet ja esimerkiksi jotkut näyttävät korvikset voisi olla aika hauskat... Kiitos, en tiedä olisinko tullut ajatelleeksi itse tätä vaihtoehtoa :)

   Poista
 2. Miten on mahdollista, että mun mielikuva mekon väristä oli ihan selvästi violetti!? Keksinkö tämän itse, vai näyttääkö se jossain valossa violetimmalta?

  Tuo Katan ehdotus korallista kuulostaa mun korvaan tosi hyvältä. Ei tietysti niin monikäyttöinen, mutta voisi toimi tuon sinisen (violetin!) kanssa tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm... mun piti oikein käydä katsomassa vielä kaapista että minkä värinen se nyt on ;) Musta toi väri toistuu aika oikein tuossa kuvassa ja itse pidin sitä itsestäänselvästi sinisenä, mutta nyt kun sanot niin siinä on tosiaan vähän sellainen violettikin sävy. Sinivioletti ?!?

   Siis koralleja asioita etsimään :)

   Poista
 3. Aaaaivan ihana mekko! Saadaanhan me myös kuvaa sun päällä siitä? Mä tykkään yhdistää sinisen sävyjä beigeen ja kultaan. Joku hieman kultaan shiftaava beige jakku ja nudet kengät voisivat siis toimia mun mielestä aika hyvin, ja kultainen koru kaulaan. :) Tietysti sitten asu on aika hillitty, kyllähän korallikin hyvältä näyttäisi, jos haluaa enemmän väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Häärinen taas enemmän kameran takana kuin edessä, mutta lupaan pyhästi yrittää parhaani saada itseni ja mekon kuvaan myös :)

   Hmmm...kultabeige voisi olla hiukan turvallisempi valinta, olematta silti itsestäänselvä (kuten musta tai valkoinen). Hyvä idea tämäkin, kiitos! Nyt suurin pulma alkaa olla hankkiutua hyville jakkuapajille ajoissa... ehkä pitää tehdä reissu Tampereelle :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!