torstai 8. lokakuuta 2015

Ruuhkavuodet

Oho: tarkoituksenani ei ollut pitää blogitaukoa, mutta sellainen tässä nyt näköjään pääsi syntymään.

Tulin vain huikkaamaan että kaikki hyvin täällä päässä, mutta arki on nyt aikataulullisesti "vähän" rämpimistä - minusta tuntuu että saan nyt maistiaisia niistä kuuluisista ruuhkavuosista. Aika ei tunnu riittävän mihinkään enkä vieläkään saa nukkua öisin, mutta samaan aikaan tunnen olevani vahvasti elossa ja hyvin onnellinen.

20150828-IMG_0064
Opiskelut ovat lähteneet käyntiin ja tuttuun tapaan dead linet painavat päälle (ehhh, arvatkaas pitäisikö nytkin tutustua esseen lähdemateriaaliin vai kirjoitella tätä tekstiä ;D...) . Olen tehnyt yhden pienen projektin töitä, aloittamassa yhtä uutta harrastusta ja viritellyt vanhoja eloon hetken uinumisen jälkeen. Olen saanut uuden kameran, jota pitäisi ehtiä opetella käyttämään. Olen nähnyt uusia ja vanhoja kavereita. Yhdessä miehen ja kaveriporukan kanssa suunnitellaan yhteistä pikkujouluristeilyä ja ensimmäistä kokonaisen vuorokauden eroa bebestä: mahtaisiko sitä ihan oikeasti uskaltaa..? 

Olen havahtunut siihen, että bebe täyttää kohta vuoden. Siis vuoden! Kakun ja valokuvaajan sentään onnistuin varaamaan sekä hankkimaan tytölle maailman suloisimman juhla-asun: enää pitäisi päättää teema tai ainakin joku väri, saada kutsut matkaan ja hankkia jotain härpäkkeitä koristeeksi. Koska siis, bebe täyttää vuoden <3 ! Tästä lisää pähkäilyjä luvassa.

20150828-IMG_0059


Makuuhuoneen kesän ajan uinunut remonttisuunnitelma nytkähtää kohta eteenpäin yllättävällä tavalla, mutta palaan siihen ihan oman postauksen kanssa lähiaikoina. Olen aika intona tästä!

Hahmottelen myös parhaillaan luonnoksisssa jonkinlaista isompaa pukeutumisaiheista postausta tai paria: useaan otteeseen vihjailemani pukeutumis- tai ehkä rehellisesti jopa ihan tyylikriisi on edennyt siihen vaiheeseen, että olen tyhjentänyt kirppiskassiin melkein kolmanneksen omistamistani vaatteista ja saan koko ajan hillitä itseäni etten heitä sinne vielä isoa osaa niistä lopuistakin. Vastapainoksi toki olen jo sekä tehnyt että suunnitellut lähiaikoina tehtäväksi muutamia uusia hankintoja. Sunnuntaina muuten houstaan Nosh organics-kutsut, jossa pääsen hipelöimään alkuviikosta julkaistua naisten syysmallistoa. Merkki on itselleni vielä melko uusi: palailen tähänkin asiaan fiilisten kera kutsujen jälkeen.

Kaiholla katselin näitä venetsialaisissa mökiltä ottamiani kuvia, niissä on minusta kauniin haikea loppukesän tunnelma. Viime yönä katselin revontulia pakkasessa: syksy on toden totta täällä. 

Onko siellä ketään muita syyskiireiden yllättämiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!