maanantai 9. marraskuuta 2015

One outfit, two ways

Asukriisistä tekoihin: olen tosiaan hankkinut jonkin verran uusia vaatteita kaikkia niitä kirpparille lähteneitä korvaamaan. Nyt on taas intoa miettiä pukeutumista ja asukuvien vähyyttä täällä blogissa selittääkin innon tai ajanpuutteen sijasta tällä hetkellä se sama kuin aina muulloinkin tähän aikaan vuodesta: Valo. Tai siis sen puute eli pimeys.

Joten se on nyt joko rakeisia kuvia tai ei kuvia. Päätin että laitetaan niitä kuvia kuitenkin :)

Kuvissa ihan sama asu kahdeltä eri päivältä, eri tavoin asustettuna vain. Eka asu on lämpimän aurinkoiselta syyspäivältä, toinen... not so much ;)

Makia1
collari/Makia, farkut/Cubus, huivi/Beck Söndergaard, tossut/Converse, laukku/Mulberry

Makia2
takki/Selected Femme

Olen tainnutkin joskus mainita taipumuksestani jumittaa suosikkifarkuissani? No, tämän hetken ehdottomat suosikkifarkkuni ovat nämä Cubuksen Jegging Janet. Niiiiiiiiin mukavat. Yritän koko ajan perustella itselleni että tarvitsisin vielä toisetkin ;) (Ihan vielä en ole vakuuttanut itseäni.)

Makia5
takki/ZoeyM, huivi/saatu lahjaksi, kengät/Tamaris

Ja vielä bonuskuva:

MakiaBonus
Yritä tässä nyt sitten ottaa jotain asukuvia ;D

Näillä on taas tepasteltu rynnitty yliopiston käytävillä :) Mielenkiintoista on, mutta kiirettä pitää. Onneksi jakso vaihtuu hyvissä ajoin ennen joulua: voi sitten keskittyä ihan vaan fiilistelemään. Siihen saakka mennäänkin tulipaloja sammuttelemalla....

Neitokaisen 1 v -synttäreitä juhlittiin lauantaina, katsotaan tarttuiko kameraan sellaisia kuvia mistä saisin tännekin jokusen. Myös Noshin vaatteista tulossa lupaamaani juttua vihdoin ja viimein. Ainakin nyt näitä. Stay tuned!

Kivaa uutta viikkoa :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!