maanantai 16. marraskuuta 2015

Päivän Nosh -asu

Vihdoin ja viimein niitä luvattuja Nosh -kuvia :) Tässä ensimmäinen asu: college -mekko ja kide -legginsit. 

Nosh4
Nosh1
nilkkurit/Clarks, laukku/Mulberry, kello/Rado, ranteessa/Nomination+Ideakoru

Nosh2

Vaatteet ovat päällä supermukavia ja puuvillakankaat napakan, laadukkaan oloisia. Miinuksena on silti mainittava ihan random -koot, jotka ovat kautta linjan melko isoja, mutta toisaalta vaihtelevat vaatteesta toiseen ja ovat ainakin minulle silti hihoista aika tiukkoja vaikka muuten reiluja ovatkin. Kaiken lisäksi etenkin college -materiaalista olevat vaatteet kutistuvat jonkin verran. Kutsuilla ei myöskään tietenkään ole sovitettavana kaikista vaatteista kaikkia kokoja. Tästä kaikesta johtuen koon ja istuvuuden arviointi on hankalaa ja itsekin tein kaksi hutiostosta. Palautus toimi kuitenkin hyvin. 

Olin jo aiemmin hankkinut bebelle muutamia vaatteita Noshilta ja ne ovat olleet hyviä ja laadukkaan oloisia: tosin niissäkin osassa koot ovat hassusti toisaalta isoja ja toisaalta joiltain osin hiuka kittanoita. Bebe on melko hoikkarakenteinen lapsi, joten hänelle vaatteet ovat kuitenkin istuneet.

Onko teillä kokemuksia Noshista? Mitä olette tykänneet?

Varastossa on nyt useitakin asukuvia (uudella tukalla!), pari tuotevinkkiä ja lisäksi ne synttäriotokset: ongelmana on vain tukossa oleva tietokone, jonka siivoamiseen pitäisi jostain löytää aikaa. Päivitystahti on nyt monista eri syistä vähän verkkaista vaikka intoa ja ideoita onkin, toivottavasti pysytte silti mukana :)

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen asukokonaisuus! Olen katsellut Noshin naisten vaatteita jo tovin "sillä silmällä", viimeksi eilen kun black fridayn alennukset houkuttelivat. Myöhästyin kuitenkin ja havittelemani biker-housut oli ehditty myydä loppuun. Oletko sattunut sovittamaan niitä - mitä mieltä olit? Lapsilla on muutamia Noshin vaatteita, olen ollut laatuun tyytyväinen ja hoikalle mutta pitkäselkäiselle esikoiselle paitojen/tunikoiden istuvuus on ollut tosi hyvä. Pitänee naisten vaatteiden osalta kytistellä vielä kausialet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En tullut itse sovittaneeksi niitä biker -housuja, mutta pari kaveria kyllä kokeili, tykästyi ja tilasi. Minusta noissa naisten vaatteissa on tosi hyvä hinta-laatusuhde, ainoa mikä on tosi harmi on juuri tuo että tuppaavat näköjään loppumaan aina aika rivakasti.

   Meillä on tosiaan myös tytöllä muutamia Noshin vaatteita ja niistä on kyllä tykätty:)

   Poista
 2. Kide-leggarit näyttää niin kivoilta, voisi harkita omaankin kaappiin :) Mekkoja on,mutta leggareita ei niinkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mullakin on näiden lisäksi oikeastaan vain muutamat mustat leggarit, mutta koska näitä on tullut käytettyä niin olen miettinyt josko jotkut muutkin kuviolliset hankkisi. Ja ei tuu polvipusseja! Tosi napakkaa trikoota, tykkään.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!