lauantai 24. marraskuuta 2012

Laukkulöytö

Aina yhtä upea The Blonde Salad-blogin Chiara Ferragni osui jälleen nappiin. Tämä asu toimisi Suomessakin!  Kokonaisuus onnistuu olemaan samaan aikaan moitteettoman täydellinen ja kuitenkin rento (ja vitsi että tuo 3.1 Phillip Lim- paidan helma on aivan ihana!). 


Erityisesti kuitenkin tykästyin tuohon LV:n Saumura- laukkuun! Se on jopa hiukan hassua, koska yleensä en ole messenger-laukkujen suuri ystävä, en oikein osaa käyttää mitään laukkuja pitkällä olkahihnalla. Mutta tässä on jotain tosi kivaa.


Kuva: http://www.theblondesalad.com/2012/11/you-are-my-sunshine.html

Piti heti etsiä tarkempia tietoja laukusta...


Kuva: http://www.louisvuitton.fr/front/#/fra_FR/search/saumur

Komea on myös laukun hinta, joten toistaiseksi taidan tyytyä vain haaveilemaan...

Mitäs tykkäät, iskeekö Saumur? Mistä laukusta sinä haaveilet juuri nyt?

2 kommenttia:

  1. Iskee! Minä olen messenger-laukkujen suuri ystävä, Vuittonista taas en niin välitä... mutta tuo on kyllä ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo "Vuittonius" on minustakin hiukan kaksipiippuista: niillä on kyllä monia malleja mistä tykkään, mutta mikään megafani en ole. Noita messengerejä pitäisi opetella käyttämään: mallihan on superkätevä. Osasyy miksi en osaa käyttää pitkää hihnaa on toisaalta siinä, että olen hiukan hysteerinen sen suhteen, että pelkään laukun jäävän vahingossa selkäpuolelle ja että joku vie sieltä jotain ilman että huomaan... ei kai kovin suuri riski ainakaan täällä Suomessa ruuhkien ulkopuolella, mutta mietityttää silti:)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!