torstai 15. marraskuuta 2012

Mars tekemään ja näkemään!

Huh, takana on pari kiireistä, mutta varsin mukavaa päivää. Etenkin eilinen oli ihana: aamulla hiukan työjuttuja, puolilta päivin luennolle, sieltä ystävän luokse kokkailemaan ja valmistautumaan iltaan. Ja illalla teatteriin. Paljon kivempaa päivää ei mielestäni edes voisi olla :)

Ruuaksi teimme suureen kuuluisuuteen noussutta avokadopastaa, aka. blogipastaa ;) Itsehän tulen sen verran jälkijunassa, että vaikka olenkin tuon maistamista suunnitellut jo vaikka miten kauan, niin söin sitä nyt ensimmäistä kertaa. Ja oioioi NIIIIIN hyvää on kyllä tuo. Ja helppo tehdä. Että jos ette ole vielä maistaneet niin mars kokeilemaan! Alkuperäinen Alexander Gullichsenin ohje löytyy täältä

Illalla menimme parin ystävän kanssa katsomaan Ryhmäteatterin Eduskunta 2- näytelmää (lisätietoja täältä).


Tässä myös päivän asua hyvinkin mahdollisesti maailman urpoimman kollaasin muodossa. Muttakun! Mukana oli vain pokkari, kiire oli kova ja olin näköjään unohtanut jo miten pokkarin asetuksia säädellään ;) Tää on nyt sarjassamme "olisko paras jättää julkaisematta kokonaan", mutta menköön nyt kun tuli jo laitettua. Ehkä näistä saa ideasta kiinni sentään, kaikki vaatekappaleet on kuitenkin nähty tässä blogissa jo aiemminkin, ihan sellaisissa kuvissa joista saa selvääkin. Yhdistä tämä kuva niihin muistikuviin ja voilà ;)

Mutta että rennolla lookilla mentiin: lempparihousut/H&M, luottosilkkipaita/Massimo Dutti, korvakorut/Våga, saappaat/Wonders, takki/Desigual, huivi/tuliainen

No entäs se Eduskunta 2 sitten? Odotukset olivat korkealla, koska olen nähnyt myös Ryhmäteatterin Eduskunta ykkösen, sekä jo vuosia sitten Ylioppilasteatterissa keskimmäisen Valtuusto- näytelmistä, joissa on sama ohjaaja, osin sama porukka ja hyvin sama idea (mutta eduskunnan sijaan käsiteltiin Helsingin kaupunginvaltuustoa). Ja odotuksiini vastattiin: Eduskunta 2 oli aivan huippu! Hervottominta komediaa ikinä, paitsi ettei pitäisi niin kovin naurattaa, kun ikävä kyllä joka sana on totta. Kyse on siis tästä (lainaus Ryhmäteatterin nettisivuilta):
"Satiiri veljeskuntien Suomesta.
Ohjaaja Susanna Kuparinen jatkaa kollektiivinsa kanssa eduskunnan ja suomalaisen demokratian penkomista. Viime kesänä valittu hallitus julistaa avoimuutta, mutta mikään ei ole muuttunut. "Suomi on klubi" huokaisi valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri Heidi Hautala keväällä 2012. Suomessa politiikkaa tehdään kulisseissa. Eduskunta I oli satiiri vaurauden uusjaosta, toinen osa on satiiri veljeskuntien Suomesta. Näyttelijöiden repliikit on poimittu eduskunnan täysistuntojen pöytäkirjoista sekä virkamiesten ja syväkurkkujen haastatteluista."

Totuus on tarua ihmeellisempää, valitettavasti. Mutta aivan huikean hyvää työtä!!!!! Ellet ole jo käynyt (lippujakin näyttäisi vielä löytyvän) niin mars katsomaan! Lisätietoja täältä.
Mars kokemaan uutta siis :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!