perjantai 28. helmikuuta 2014

Perjantain paras

Perjantain parhaissa juhlistetaan tällä viikolla rakasta vaariani, joka täytti eilen torstaina 90 vuotta.

IMG_4134
Eilen juhlittiin paikallisessa ravintolassa runsaan ystävä- ja sukulaisjoukon kera, mutta bileet jatkuvat  vielä lähimpien sukulaisten kesken huomenna isovanhempieni kotona.

IMG_4159
Tarjolla oli tietenkin herkkuja: sekä suolaisia...

IMG_4160
että makeita.

IMG_4241 Itse häärin juhlapaikalla kameran takana. joten asukuvat otin vasta kotona, juhlien jälkeen. (Argh, miten mun hiukset on noin tummat..? Taitaisi olla kampaajareissu taas tarpeen...)

IMG_4248
Asunani oli jo jokusen vooden vanha With love Sanna Hopiavuori -mekko, jonka olemassaolon olin oikeastaan kokonaan jo unohtunut. Kengät/ Pura Lopez, laukku/Mulberry, korvikset/Thomas Sabo, rannekoru/AITO Helsinki. Sukkiksina maailman parhaat Kunertin Chincillat. Suosittelen! Kauniin sävyinen (myös tällaiselle supervaaleaihoiselle!) matta sukkis, joka on todella kestävä. Ja jos sukkis menee rikki, ei siihen silti tule silmäpakoa, kangas on jotenkin käsitelty ja toimii.


IMG_4227

Tässä yritettiin saada sekä minua että koiraa samaan kuvaan. Vain koira osaa posettaa (siksi mulla pää poikki...), eikä valotuskaan oikein toimi. Mutta tässä näkyy mekon malli: tuollainen säkkimäinen, mutta helman rypytys tuo siihen muotoa. Ja estää, ettei lyhyt helma nouse liian helposti korviin...

IMG_4250

Kivaa viikonlopun jatkoa :)

2 kommenttia:

 1. Olet niin kaunis! Ja mekko on aivan täydellinen. Kiitos myös sukkisvinkistä, täytyy pitää mielessä. Mistä noita Kunerteja saa? On kyllä onni kun saa nauttia isovanhempien läsnäolosta vielä näin kolmekymppisenä. Minulla on molemmat isoisät jo kuolleet, mutta isoäidit elossa ja porskuttavat, toinen erittäin pirteä 92-vuotias, joka on varmaan paremmin perillä maailman ajankohtaisista tapahtumista kuin itse olen... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Suvi <3 Omat sukkikseni ostin Sokokselta, ainakin Stocka myy myös.

   On tosiaan etuoikeus kun on isovanhempia vielä elossa: äidin molemmat vanhemmat asuvat edelleen kotonaan ja voivat hyvin, teräviä kuin mitkä. Isän vanhemmat menehtyivät muutama vuosi sitten pitkään sairastettuaan. Nyt muuton jälkeen asumme tosi lähellä isovanhempia ja yritän käydä usein katsomassa, kun vielä on mahdollista. Tuntuu hyvältä, kun täällä lähellä voi myös olla heille apuna silloin kun arjessa jotain tarvitaan.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!