sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Spring Fashion vol. 1/2

Olen viettänyt laiskaa viikonloppua kevätmuotia selaillen: harmaa ja märkä sää ei juuri ole houkutellut kotoa poistumiseen pakollista lenkkiä ja salia lukuun ottamatta. 

Kevätmuoti ei koskaan sytytä minua samalla voimalla kuin syysmuoti, mutta senhän te jo tiesittekin ;) Tämänkin kevään muodista löytyi kuitenkin paljon myös minua kiinnostavia juttuja: kokomustaa, kokovalkoista ja mustavalkoista, vaaleaa farkunsinistä sekä kauniisti liikkuvia kankaita ja paljaita olkapäitä. Onneksi sainkin eilen aloitettua uuden olkapääohjelman salilla- näissä luisuissa vain on sen verran hommaa, että saas nähdä mitä tässä enää ehtii ennen kesää ;) 

Yksi näytöksistä eniten mieleeni jääneitä juttuja oli matalat, "järkevät" sandaalit. Sellaiset terveyskenkämäiset jopa useilla suunnittelijoilla. No, ainakin ensi kesän kenkämuoti on mukavaa. Helmat sen sijaan olivat sekä lyhyitä että pitkiä, kapeita ja hulmuavia. Shortseja näkyi edelleen, mutta lyhyistä lyhyimpien aika vaikuttaa onneksi olevan ohi. Lahkeet olivat pääosin leveämpiä. JA kyllä: jos vatsa vain kestää katseet, niin tänä kesänä olisi paljon tilaisuuksia vilauttaa vähän ihoa.

Tämän päivän postauksessa värejä.

Kaikki kuvat/photo credit on all pictures: style.com Suunnittelijat kollaasissa vasemmalta oikealle.

Valkoinen - päästä varpaisiin valkoinen näyttää ihanalta! Omalle iholleni valkoinen on haastava ja sävyn on oltava juuri oikea, mutta hitsi miten kivalta näyttää noissa kuvissa.

valkoinen
Acne, Michael Kors, J. Crew, J. Crew, Rebecca Minkoff

Musta -aina tyylikäs, ikisuosikkini. Siksi otin sen mukaan, vaikka kesällä jopa minä kaipaan usein jotain vähän muutakin vähintään piristykseksi.

musta
Hervé Léger, Jill Stuart, Paul & Joe, Tibi, Valentino

Mustavalkoinen - kyllä kiitos! Etenkin diggailen oikean reunan Rag & Bone -lookeja. Ja tuo oikean reunan valkoinen laukku -tahtoo!!!!! Punainen huulipuna näyttää hienolta myös valkoisen kanssa.

MuVa
Ann Demeulemeester, Saint Laurent, Narciso Rodriguez, Rag & Bone, Rag & Bone

Vaalea farkunsininen - oi kyllä, kyllä! Revitty look näyttää myös edelleen kivalta.

farkut
Alice + Olivia, Michael Kors, J Brand, Rachel Zoe

Printit - kuten sanottu, kuvioiden käyttäminen on minulle vaikeaa. Mutta tykkään kaikista kollaasin mekoista hirvittävän paljon ja aloittaisin harjoittelun mielelläni millä tahansa näistä :)

kuviot
Alice + Olivia, Alice + Olivia, Miachael Kors, Matthew Williamson, Zadig & Voltaire

Eniten varsinaisia värejä löytyi upeissa pastelleissa hehkuvista iltapuvuista: omat suosikkini löytyivät Bagdley Mischkalta. Kannattaa käydä kurkkaamassa :) Kivoja mekkoja olisi riittänyt poimittavaksi vaikka sataan postaukseen, mutta koska arvelin ettei kukaan jaksa lukea niitä kaikkia, valitsin näihin kollaaseihin arkisempia vaihtoehtoja - inspiroimaan jokapäivän pukeutumista.

Kyllä se kevätkuume jyllää säästä huolimatta, sillä tuskastuminen kaikkiin koko talven käytössä olleisiin vaatteisiin ja vaateyhdistelmiin alkaa olla käsin kosketeltava. Sama juttu joka kevät :) Toivottavasti tuskastumisen lopputuloksena syntyy uudenlaisia asuyhdistelmiä ja inspiraatiota asujen kuvaamiseen myös - silläkin saralla on tapahtunut tyypillinen talvinotkahdus. Kyllä se valo vain tekee ihmeitä.

Joko teillä pyörii mielessä kevätpukeutuminen :)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!