perjantai 7. maaliskuuta 2014

Niitä kaikkein raskaimpia uutisia

Se sama Suomen lippu, joka viime viikon torstaina iloisesti liehui vaarin 90 v synttäreiden kunniaksi, laskettiin keskiviikkona puolitankoon vaarin muistolle.

Sanat eivät riitä kertomaan sitä tyrmistystä, jolla tämä uutinen iski. Se sama vaari, joka jäi hyväntuulisena jälkeen kun tiistaina huiskautin lähtiessäni heipat, väsyi keskiviikkona lopullisesti. 
Mummolassa katse hakeutuu vaarin tyhjään tuoliin, mutta ei löydä siitä ketään. 

Se, että blogi taas kohta täyttyy kepeillä aiheilla ja kuvilla, ei tarkoita että en sure. Se tarkoittaa vain sitä, että olen päättänyt selviytyä. Minun tapani selviytyä on kiinnittää entistä ahkerammin huomiota niihin pieniin asioihin, jotka tuovat minulle iloa. Siksi aion alkuperäisen suunnitelman mukaisesti myös lähteä lauantaina risteilylle. Aion ottaa kameran mukaan, ja yritän saada kuvattua paljon. 

Saatanpa päivittää instagram -tiliänikin, jollainen minulla muuten on jo muutaman viikon ajan ollut. Minut löytää nimellä: tyylicasual

Toivottavasti saan kaivettua elämän hyvistä hetkistä ja niistä kuvista voimaa ja jaksan palata blogin pariin jo ensi viikolla.  Sillä välin uskoisin, että tallentelen valonpilkahduksia instagramiin.

9 kommenttia:

 1. Syvä osanottoni :( onneksi vaari ehti nähdä koko sukuaan iloisissa merkeissä ennen lähtöään..elämä osasi olla reilu siinä kohtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku. Vaikka kuolema ei koskaan tule hyvään aikaan, oli tässä tapauksessa ajoitus tavallista armollisempi.

   Poista
 2. Voi, lämmin osanotto! Oikein paljon voimia suruun ja paljon niitä pieniä, hyviä hetkiä sinne. Ikävä on kaunis asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu tuo ikävä on kaunis asia -niinhän se on. Omaksi viimeiseksi muistokseni jäi tosiaan hymyilevä ja nauravainen vaari, siitä on hyvä pitää kiinni.

   Poista
 3. Lämmin osanotto <3 Voin vain kuvitella kuinka onnelliseksi vaarisi tuli niistä kaikista onnentoivotuksista ja muistamisista mitä hän syntymäpäivänään sai - myös sinulta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria. Niin minäkin haluan uskoa, että hän sai juuri ennen kuolemaansa vielä kokea miten tärkeä ihminen hän oli meille kaikille.

   Poista
 4. Osanottoni. Sain samanlaisia uutisia tänään omasta papastani, joten suru on läsnä täälläkin. Voimia sinulle ja läheisillesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olen niin kovin pahoillani! Voimia myös sinulle ja sinun läheisillesi <3 Kaipaus ja ikävä on valtavan ja paikoin ylitsepääsemättömän suurilta tuntuvia, mutta hyvät muistot kantavat ainakin minua ohi pahimmista hetkistä.

   Poista
  2. Kiitos! Totta, hyvät muistot auttavat, samoin kuin tieto siitä, että pappa eli hyvän ja pitkän elämän kuten ilmeisesti teidän vaarikin. <3

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!