perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen paitamietteitä ja perjantain paras

Sininen on jostain kumman syystä alkanut kiehtoa minua enemmänkin sen jälkeen, kun ostin sen mekon. Ensin ihastuin tähän ihanan Alexandran upeaan siniseen asuun, joka toimii tänään perjantain parhaana inspiraationa. Jotenkin aivan mielelettömän hieno, vai mitä...?!?

LP
Kuva/photo credit: http://www.lovely-pepa.com/2014/04/as-by-denise-focil-giveaway/

Sitten, viime viikonlopun kaupunkikierroksella luulin hakevani jotain puna- tai kenties korallisävyistä, kuviollista (erikoista jo sinänsä, sillä minähän en käytä kuvioita), paitaaYstäväni tajusi asian ensin, mutta kaupassa tartuin kuitenkin koko ajan sinikuvioisiin versioihin. Niitä ei ollut tarjolla kovin montaa, enkä tosiaan löytänyt niiden joukosta mieleistäni mallia.

Pukeutumisturhautuminen on kuitenkin nyt sillä asteella, että jotain uutta on "pakko" saada. Niinpä kävin laiskan pääsiäisen vietteeksi tänään läpi joitakin nettikauppoja, jotka tulivat mieleeni. En oikein tiedä mitä ihmettä etsin, mutta enpä tuollakaan kierroksella löytänyt ihan kauhean montaa mieleistäni vaihtoehtoa. Muutamia ainakin sinne päin kuitenkin, onneksi.

mango kopio
Aivan ensin ihastuin näihin Mangon paitoihin -etenkin noihin sinisävyisiin.

espritVeromoda
En kuitenkaan kokonaan unohtanut punaiseen ja koralliin viittaavia juttuja, muutama löytyi Espritiltä ja Vero Modasta. Nämä eivät kuitenkaan sytytä yhtä paljon kuin alla olevat, Booztin valikoimiin kuuluvat.

boozt
Olen oikeastaan aivan rakastunut tuohon Day Birger et Mikkelsenin punakuvioiseen silkkipaitaan. Paita on 50% alennuksessa, mutta silti melko hinnakas tämän hetken budjettiini. Mutta oi miten näen tuon ylläni leppoisassa kesätuulessa... vasemman reunan Esprit -teeppari on superperus, mutta olisi raikas farkkusortsien kanssa. Keskellä olevaan Odd Mollyn paita vetooa minuun myös, epäilen että kyse on noista tupsuista ;)

Hmmmm... en ole aiemmin tilannut Mangosta enkä Booztsista. Olen kyllä kuullut kehuja molemmista, onko teillä jollain kokemusta..?

Muuten täällä vietetään rentoa kotipääsiäistä. Toivottavasti saadaan pian aurinkoa, sillä meidän on tarkoitus korkata grillauskausi viikonlopun aikana :) Lisäksi luvassa on vähän sukulaisten tapaamista ja paljon lepoa. Ainiin, ja yhdet 1 -vuotissynttärit. Kaikkea sellaista mukavaa :) Mitä teidän pääsiäissuunnitelmiin kuuluu?

Mitä mainiointa pääsiäistä teille kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!