tiistai 8. huhtikuuta 2014

Viikonloppu Helsingissä

Huhtikuu hiippaili hiljaa näyttämölle ja veti pyörteisiinsä. Kevään myötä on löytynyt uutta intoa ja tarmoa ja olenkin tullut lykkääntyneeksi mukaan muutamaan projektiin, jotka ovatkin sitten vieneet aikaani yllättävän paljon. Uskoakseni olen kuitenkin pikkuhiljaa pääsemässä taas oman aikatauluni kuningattareksi, joten tällä viikolla luvassa vähän vilkastuvaa toimintaa täällä bloginkin puolella :)

Palataan vielä hetkeksi viime viikonlopun tunnelmiin: kävin Helsingissä ensimmäistä kertaa sitten aivan tammikuun alun. Ai miten mukavaa oli pitkästä aikaa päästä hiukan kaupungin vilinään :) 

Hki1

Vietin täydellisen Helsinki -viikonlopun tavaten ystäviä, syöden hyvin ja shoppaillen hiukan. Vaikka muuten viihdynkin täällä maalla aivan erinomaisesti, ovat aamiaiset kaupungilla yksi asia, jota todella kaipaan. Siksi lauantain aloitus pitkällä ja hartaalla Engel -aamiaisella auringossa kylpevää Senaatintoria ihastellen oli aivan uskomattoman hieno juttu. Engelistä poikkesimme Kiseleffin taloon sisustusbloggaajien kirpparille, jossa en väenpaljoudesta johtuen osannut oikein keskittyä tavaroiden katseluun, joten poistuin paikalta tyhjin käsin. Starbucksissa piti tietysti käydä frappuccinolla. Ja Joliessa kävin suunnitelman mukaisesti poskipunaostoksilla: onneksi Zuiin Mango -poskipunaa löytyi, vaikka se nettisivujen mukaan olikin loppu. (Tiedoksi siis muillekin, että tietoliikenneongelmien vuoksi Jolien nettisivujen saldot eivät välttämättä pidä paikkaansa, joten  jos on jotain vailla, kannattaa soittaa ja varmistaa josko tuotetta sittenkin löytyisi.)

Hki2

Katri Niskasen liikkeeseen osuttiin aivan sattumalta sample salen aikaan ja yllättäen mekko-ongelmani ratkesi odotettua helpommin ja nopeammin :) Muutkin kuin minä sovittelivat mekkoja ja sen jälkeen herkuteltiin Mamma Rosassa ostospäivän päätteeksi. Ai että.

Kiitos kaikki ihanat aivan huippuviikonlopusta <3 Nyt pidetään peukkuja, että lämpimät ilmat jatkuvat ja aurinkoa piisaa. Toivottavasti teidänkin huhtikuunne ovat alkaneet mukavissa merkeissä, kuulemisiin taas pian :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!