perjantai 10. heinäkuuta 2015

Movie Night Outfit

Viikko sitten mies sai ex tempore -idean pyytää mummoa lapsenvahdiksi ja lähteä leffaan katsomaan uutta Mad Maxia. Suunnitelma onnistui ja livahdimme muutamaksi tunniksi kaksin elokuviin. 

(Pahoittelut muuten pöydänkulmasta kuvassa, pöytä jäi siirtämisen jälkeen pahaan paikkaan kuvauspaikkaani nähden.)

20150707-IMG_9789
20150707-IMG_9794

T-paita/Cos, farkut/Gina Tricot, takki/Selected Femme, ballerinat/Wonders, korvikset/Kokoru, kello/Rado, laukku/2nd hand Jouni

20150707-IMG_9801

Beben ilta mummun kanssa oli sujunut hyvin ja meidän leffavisiitti oli hyvin rentouttava - ja sellaisena siis erittäin tarpeellinen. 

No entäs se Mad Max? Se oli aikalailla sellainen mitä odotinkin. Minä en ole nähnyt aiempia osia, mutta tämä vastasi mielikuvaani sarjasta. Perustoimintarymistely ihan mielenkiintoiseen dystopiaan rakennettuna, joten vauhdin lisäksi leffasta voi halutessaan poimia myös hiukan ajattelemisen aihetta -tykkäsimme miehen kanssa molemmat. Ainoana miinuksena mainittakoon ainakin Porin teatterissa turhan kovaa pauhannut musiikki: koska leffa on pelkkää toimintaa alusta loppuun, ei korvia saanut lepuuttaa missään vaiheessa. Genren ystäville voin suositella :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa tuollainen pieni vapaahetki kahdestaan:) Asusi näyttää hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä: kyllä vain kummasti piristää kun pääsee hetkeksi olemaan ihan kaksin! Ja kiitos: mustilla mentiin taas mutta näissä mä viihdyn :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!