maanantai 18. tammikuuta 2016

Pihkassa

Viime viikon kohokohta oli viikonloppu ja retki Tampereelle Kenkäpaja Pihkan avajaisbileisiin. 

PihkaYhteystiedot
Ikkuna
Kenkäpaja Pihka on kolmen upean naisen yritys Tampereen Kehräsaaressa. Yrityksen perustivat 2013 Veera ja Maisa, mutta nyt tapahtuneiden omistajanvaihdosten jälkeen Veera jatkoi matkaansa uusiin haasteisiin ja Maisan lisäksi remmiin astuivat Sofia ja Roosa. Sofia on minun serkkuni vaimo ja sitä kautta sain kutsun uudistetun Pihkan avajaisiin. 

Kenkäpaja Pihkassa (Klik!) myydään käsintehtyjä nahkatuotteita: mm. kenkiä, laukkuja ja koruja, sekä järjestetään kengän- ja laukuntekokursseja. Mallistoihin kuuluvien tuotteiden lisäksi myös mittatilaustuotteet onnistuvat. Liikkeen lisäksi Kehräsaaressa sijaitsee työtilat, joten vierailulla pääse myös livenä näkemään miten tuotteet valmistetaan. Kaikenkaikkiaan aivan hurmaava liike, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Minusta tuotteet ovat myös yllättävän kohtuullisen hintaisia, kun ajatellaan että ne tehdään käsin, Suomessa. Suosittelen poikkeamaan!

Maisa
DesignOnTampere
Mun uudet korvikset <3 ja Design On Tampere -kartta, josta Pihkakin löytyy. Ostin myös uuden kaulakorun, se pääsi heti käyttöön ja vilahtaa instan puolella asukuvassa. Lisäksi suunnittelemme porukalla hiukan laukkukurssille osallistumista myöhemmin keväällä tai alkukesästä, katsotaan nyt...

Laukkuja
Kenkäpaja
PihkaMuVa

Ja ai hitsi kuulkaa mitkä bileet! Oli ihan hurjan hauskaa, vaikka en sukulaisteni lisäksi tuntenut ennestään ketään paikalla olleista. Että tekikin hyvää hiukan irrotella: valvoa hiukan liian myöhään ja juoda yksi lasillinen liikaa viiniä. Tällä jaksaa taas arkista aherrusta :)


Viime viikko hujahti ohi jotenkin ihan hirveän nopeasti: tiedättekö niitä viikkoja kun koko ajan tekee jotain, mutta kaikki aika menee johonkin säätämiseen eikä tunnu saavan aikaiseksi kuitenkaan oikein mitään? Tänään olen ottanut taas härkää sarvista hiukan topakammin ja toivotaan että viikko jatkuu samalla tavalla loppuun asti.

Mitäs teidän viikonloppuihinne kuului :)? Onko joku muuten sattunut poikkeamaan Pihkassa aiemmin?

2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kivalta, harmi kun en päässyt mukaan. Liikkeessä vierailu on mun todo-listalla kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on harmi ettet ehtinyt: oli tosi hauskaa ja olisi ollut kiva taas nähdä. Mutta onneksi olet kuitenkin siellä huudeilla niin pääset helposti vierailulle joku toinen kerta :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!