tiistai 26. tammikuuta 2016

SE kukkapaita

Vielä yksi asu viime vuoden puolelta, ennenkuin siirrytään tuoreemman materiaalin pariin. (Onneksi valo lisääntyy kovaa vauhtia, niin mahdollinen kuvausaika pitenee koko ajan!)

Ei ole ihan ensimmäinen kerta kun epätoivoisesti olen etsinyt kaupoista jotain, mitä ei löydy ensin sitten MISTÄÄN, mutta hetken päästä onkin joka paikassa. Niin kävi sen jo elokuussa etsimäni tummapohjaisen kukkapaidan (tämä) kanssa myös. Löysin omani lopulta Vero Modasta. Ja innoissani tilasin Mint & Berryn hihattoman version vielä Zalandoltakin, siitä kuvia joskus toiste :)

Kukkapaita
Talvikukkapaita
Tämä on päässyt käyttöön jo monen monta kertaa, useimmiten rennosti juuri näin Cubuksen Jegging Jane -farkkujen (edelleen lämmin suositus muuten, ei tule polvipusseja!) sekä Tamariksen bikereitten kanssa.

20151113-IMG_0533
Paidassa on kivan rento malli: takaa vähän pidempi kuin edestä. Ja olen viihtynyt siinä tosi hyvin, vaikka en yleensä käytä mitään printtejä. Sama juttu muuten sen toisen kukkapaidan kanssa. Ehkä musta tulee vanhemmiten Hyacinth "Bouquet" :D  

Nappiostos minusta, vai mitä mieltä olette :)? Onko kehenkään muuhun iskenut kukkakuume tänä talvena?

4 kommenttia:

 1. Juu, hyvä ostos ehdottomasti! Kaunis paita ja malli just kiva. :)
  Mun mielestä vähän värikkäämmät tai printilliset puserot on hyviä, kun tuovat heti "puetumman" olon verrattuna neuleisiin eikä tarvi edes koruja, koska ne on itsessään jo mielenkiintoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata :) ihan totta: printtivaatetta helpompaa ei oikeesti olekaan, kun se yksin riittää. Mulle on vaan tosi vaikea löytää sellaisia, printtejä, jotka tuntuu "omilta". Tämä kuitenkin on ehdottomasti just sellainen!

   Poista
 2. Tämähän on aivan ihana, just kiva lisäys sun simppeliin tyyliin.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!