maanantai 23. toukokuuta 2016

Rento kesäjuhla-asu

Tälle vuodelle osuu useampikin mukava juhla: kolmet pyöreät synttärit ja yhdet rippijuhlat. Ainakin. Yhdet 60- ja yhdet 50 -vuotisjuhlat on jo juhlittu, molemmat hyvin samanlaisessa, rennossa asussa. Säät suosivat molempia sankareita, joten kevyt mekko tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta.

20160522-IMG_0978
mekko/Nosh, kengät/Clarks, kaikki hopeakorut/Ideakoru (saatu blogin kautta), korvikset/lahja, kello/Rado

20160522-IMG_0983
20160522-IMG_0967
Vaikka ilma oli lämmin, en kesälläkään osaa poistua kotoa ilman pitkähihaista. Rentoon juhlaan sopi mielestäni mainiosti Lidlin (kyllä vain :D) college "biker". Siitä olen tykännyt tosi paljon, eikä ollut hinnalla pilattu!

Nuo Clarksin sandaalit ovat kiilakorkonsa ansiosta olleet ihan lempparit kesän rentoihin pihajuhliin, ostin ne joskus vuosia sitten. Aivan supermukavat jalassa ja muutenkin miellyttäneet ulkonäkönsä puolesta kauan. Nyt havaitsin, että kengän kärki alkaa olla hiukan "potkitun" näköinen, jonka vuoksi ne taisivat eilen edustaa viimeiset juhlansa. Ehkä arkisemmalle reissulle vielä tänä kesänä kelpaavat. Etsintään pitäisi joka tapauksessa laittaa tällaiset rennon siistit kesäsandaalit ja mielellään kiilakorolla, joka on erinomainen etenkin nurmikolla ja muissa pihakemuissa.

Kenkävinkkejä otetaan vastaan :)

Miltäs  teidän juhlakesänne näyttää? Häitä, valmistujaisia, synttäreitä..?

2 kommenttia:

  1. Moi Maija! :) Ihana mekko! Just tuollaiselle olisi itselläkin käyttöä. Varsinaisia juhlia (esim. rippijuhlat, yo-juhlat, häät) ei ole tiedossa, mutta kaikenlaisia pienempiä kekkereitä, tapahtumia ym. kylläkin. Ihanaa juhlakesää teidän perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Suvi :) Kiitos! Mä en mekkoa ostaessani myöskään yhtään tiennyt että sille tulee tämän tyyppistä käyttöä: ihastuin suin päin tuohon kuosiin ja oli pakko saada. Sitten ilmaantuikin monta tilaisuutta, jotka kaipasi jotain rennon siistiä. Harmi että nää Noshin koot on niin outoja: mulla on XS sopiva, joten sulle tuskin löytyy :( Muuten olisin suositellut vaikka tätä samaa, on tullut ihan lemppariksi jo :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!