tiistai 23. elokuuta 2016

Tämä kesä

Tuntuu että loppukesän haikeudesta ehdittiin nauttia vain ohikiitävän lyhyt hetki, kun syksy jo oli täällä. Vaikka ollaan vielä elokuussa. Sää on jo aika syksyisen kolea, illat pimeitä ja mielikin jo tarmokkaasti tulevaisuudessa, projektit aloitettuina. Niistä kenties lisää myöhemmin, mutta  koska tämä kesä on ollut harvinaisen hiljainen täällä blogin puolella, muistellaan sitä vielä hetki puhelimeen tallentuneiden kuvien kera.

Tämä kesä on ollut kukkiva puutarha, aurinko ja lämpö.

KukkivaPuutarha
Tämä kesä on tämä lapsi. Piirtämässä. Kisuna pyöräni takana. Uimassa. Syömässä ensimmäistä lettuaan. Kastelemassa kukkia. Leikkimässä hiekkalaatikolla. Puhua pulputtamassa. Tämä lapsi huvipuistossa. Juoksemassa. Potkimassa palloa. Sylissäni lukemassa kirjaa. Tekemässä palapeliä. Poimimassa marjoja. Hihkumassa kun lähdetään. Tämä kesä on ruotsalaisen eläintarhan pukki. Tämä kesä on mustikoita, mansikoita ja vadelmia.

lapsiJamarjat Tämä kesä on oman kylän raitti ja tämä kesä on Helsinki. Tämä kesä on ystävät. Uudet ja vanhat.

Ystäviä

Tämä kesä on koirat. Sikin sokin lattialla.  Lenkillä. Sylissä.

Koirat

Tämä kesä on ollut hyvä.

Syksy saakin tulla.
Ainiin: yläpalkin Instagram -ohjaus ei syystä tai toisesta tällä hetkellä toimi. Vaihdoin instagram -käyttäjänimeä, koska pyrin askel kerrallaan siirtymään blogin nimestä väännetyistä käyttäjänimistä kohti oikeaa nimeäni. Instagramissa minut löytää nyt siis nimellä maija_casual. Ohjaus sivupalkista toimii ja yritän keksiä miksi yläpalkin linkki väkisin yrittää edelleen ohjata vanhalle käyttäjänimelle (jota ig ei luonnollisestikaan enää löydä).

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin:)!