torstai 10. marraskuuta 2016

Kurkistus ammattibloggaajan elämään

Viime viikonloppuna sain ainutlaatuisen tilaisuuden päästä kurkistamaan ammatikseen, tai ainakin  ammattimaisemmin portaaliin, bloggaavien elämään Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day ja Inspiration Blog Awards -tilaisuuksissa (kiitos ihana Suvi kutsusta!). Oli hurjan mielenkiintoista tavata bloggaajia ja tutustua hiukan sekä siihen minkälaisia asioita tapahtuu ennen postausta, että myös siihen minkälaiset yritykset tarjoavat ja millaisia yhteistyökuvioita bloggaajille. Tuon tyyppinen verkostoituminen on itselleni aivan uutta, joten keskityin niin hölmönä lähinnä ihmettelemään kaikkea, että missasin jopa muutaman paikalla olleen suosikkibloggaajani, joille olin aluperin ajatellut käydä esittäytymässä :D

MaxFactor
BID_2016_BRUNO-55

Kuva: Ville Malja

Bid2016
Nordqvisttea
Kuva: Ville Malja

Fresita FresitaBerry
20161105-IMG_6309

Viikonloppu oli myös mukava breikki kiireisen syksyn keskelle: päivän ja illan tilaisuus, yö hotellissa  herkkuaamiaisineen ja sunnuntaina taas liian pitkästä aikaa tavatut rakkaat ystävät.... tästä ei paljon viikonloppu parane :)

NewYorkLounge2

Kuva: Ville Malja

Vaikka siis suureksi harmikseni onnistuinkin kävelemään ohi monista "tutuista" bloggaajista, sain kuitenkin kunnian tutustua Karkkipäivä -blogin SanniinKarkkipäivä on ihka ensimmäinen blogi, jota koskaan olen jäänyt lukemaan ja oli hauskaa, että Sanni oli livenä juuri niin mukava ja mutkaton tyyppi kuin blogin perusteella vuosien varrella muodostamani mielikuvakin. 

Suvi,MaijaJaSanni

Kuva: Henri Ilanen

Illan ihanan lettikampauksen kävi loihtimassa luottokampausvelhoni Riina RH -Hair & Beautysta. Vekkihame (siis vaatekappale, jota nuoruudessani käytti ainoastaan mummoni! Enpä olisi uskonut tätäkään päivää näkeväni...) on jo jonkin aikaa ollut himotuslistallani ja nämä pippalot antoivat hyvän syyn hankkia sellaisen. Ihana himmeän kullan värinen hame on Tom Tailorin, paita noin sata vuotta sitten Zarasta hankittu luottopaita (nyt tosin ekaa kertaa päällä ilman alustoppia, toinen rasti seinään jo ;)) ja laukku äidin peruja. Ranteessa blogin kautta saadut Ideakorun ihanuudet ja korvissa Vågan korvikset.

NewYorkLoungeKuva: Ville Malja

Ai hitsi, olihan hauska reissu! Mutta yhden asian tajusin: pitäisi oikeasti hankkiutua jollekin "Näin olet valokuvissa -for dummies"- kurssille! Kateellisena seurasin sivusta ammattibloggaajia, jotka tottuneesti ottivat kauniin poseerauksen välittömästi kameran edessä. Itse taas jäädyin joka kerta pökkelöksi. Olisi mukavaa osata olla luonteva kameran edessä, oppia omat "hyvät kulmansa" ja mitä näitä nyt on. Parhaat kuvat minusta ovat nytkin nuo, joissa en tiennyt olevani kuvattavana.

Onnea muuten vielä kaikille illan aikana palkituille upeille blogaajille! Ja kiitos Indiedays mukavasta tapahtumasta, jossa sain vierailla.

Viime viikonlopun jälkitunnelmista yritän kovasti jo siirtyä toden teolla virittäytymään edessä olevaan viikonloppuun, sillä meillä juhlitaan sekä maailman ihaninta kaksivuotiasta, että tietysti kyseisen kaksivuotiaan maailman parasta isää. Luvassa siis vielä siivous- ja leivontamaraton ennen lauantai-iltapäivää ;)

Meillä muuten sataa nyt ihan kunnolla lunta! En muista koska viimeksi heti marraskuun alussa olisi ollut ihan kunnon talvi. Ihanaa <3
Osa postauksen kuvista on napattu blogitapahtuman kuvagalleriasta: kuvaaja on tällöin mainittu kuvan alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!