sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Jouluinen suosikkitee

Flunssasta huolimatta olen yrittänyt hiukan virittäytyä joulutunnelmaan: on juotu glögiä, leivottu joulutorttuja ja pikkuhiljaa aloitettu myös koristelupuuhat. Glögin lisäksi toinen joulunajan suosikki on Twiningsin Apple, Cinnamon & Raisin Tea, joka maistuu ja tuoksuu ihanan jouluiselta!

christmasTea
En yhtään muista miksi tai miten päädyin ostamaan tätä teetä ensimmäisen kerran, sillä pakkaus ei minusta ole erityisen houkutteleva (vähän sama ongelma kaikissa Twiningsin pakkauksissa mielestäni, varmaan juuri siksi niitä tulee harvemmin ostettua). Mutta maku on ihana: pehmeän mausteinen ja... no, jouluinen. Ainakin minusta.

huonekuusi
Huonekuusen ruukkuna toimii tällä hetkellä vanha ja lohkeillut perintöarabia, joka on kokonsa ja muotoilunsa puolesta aivan täydellinen. Vielä en kuitenkaan ole ihan varma sopiiko hennon vaaleansininen väri meidän joulutyyliin muuten, kaipaisin ehkä mustan tai valkoisen modernia raikkautta. No, katsotaan miltä kokonaisuus vaikuttaa kunhan olen saanut kuuseen muutaman koristeen ja muutenkin ripoteltua vielä lisää joulutunnelmaa ympäri taloa :)

Onneksi tämä flunssahuippu näyttäisi viimein taittuvan: koko perhe niiskuttaa edelleen ja minä ja  ipana vielä yskimme vähän, mutta kuumetta ei ole enää kellään ja sekä niistämisen että köhimisen määrä on vähenemään päin. Jospa nämä tämän talven flunssat olisi nyt vaikka sitten sairastettu..?

Lokoisan rentoa sunnuntaita kaikille :) Millä mallilla teidän jouluvalmistelunne ovat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!