keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kolme ja nolla

Jassoo, eilen juhlistettiin miehen kanssa mun viimeistä iltaa "as twenty-something" käymällä syömässä ja elokuvissa. Ravintolaksi olin toivonut Töölössä sijaitsevaa rentoa tapaspaikkaa Bar Teosta, jossa ollaan käyty monesti ennenkin.

IMG_1052
Herkkua oli taas kerran. Syömisen jälkeen pyörittiin (mahat täynnä...) kohti Tennispalatsia, jossa käytiin katsomassa Tarantinon uusin, "Django Unchained". Joka oli taattua Tarantinoa, tykkäsin tosi paljon. Tarantinon kostofantasiat tarjoavat kyllä melkein terapiaa maailmassa tapahtuneista vääryyksistä kärsiville ;) Väkivaltainenhan se oli, niinkuin nämä aina, mutta sarjakuvamaisiin mittoihin nostettu väkivalta ei häiritse minua lainkaan yhtä paljon kuin realistisempi kuvaus mahdollisesti. Tarantino -faneille siis suosittelen ehdottomasti!

Tämän yhden kuvaräpsyn saattelemana painun takaisin juhlistamaan syntymäpäivääni pakkaamalla työhuonetta laatikoihin: huomenna kannetaan kamat uuteen osoitteeseen, aika jännää :) Olen myös tilannut itselleni kaksi jo vuosia haaveilulistalla ollutta juttua synttärilahjaksi, palailen kuvien ja esittelyjen kera kun saan ne käsiini.... elämä on tänään hektistä, mutta aika siistiä.

Kolmas vuosikymmeneni alkaa lupaavissa merkeissä  -bring it on life, I am ready :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!